Andreea Bălan s-a externat după 6 zile de spitalizare. "Am avut mare noroc"

Ultima actualizare:

    Andreea Bălan, zâmbitoare înainte de a părăsi spitalukfoto: Instagram
Andreea Bălan, zâmbitoare înainte de a părăsi spitalukfoto: Instagram

Andreea Bălan și-a alarmat din nou fanii și familia cu problemele ei de sănătate. Marți, solista a ajuns de urgență la spital, unde medicii au constatat un abces abdominal, pe care au reușit să îl dreneze. Andreea Bălan a ajuns cu bine acasă, după 6 zile de spitalizare, și nu s-a dezlipit de fetițe.

"După șase zile, azi plec acasă. Vă pup și vă mulțumesc din suflet tuturor pentru mesajele de încurajare. M-au ajutat enorm", a scris Andreea Bălan duminică seara, pe Instagram. Zâmbitoare, îmbrăcată cu o bluză albă și având pe cap o beretă roșie, foarte șic, solista a dat semne de de optimism și a arătat că se simte bine după această cumpănă. Acasă nu s-a dezlipit de cele două fetițe, Ella Maya și Carla Maria, au gătit prăjitură cu vișine, au făcut puzzle și au dormit împreună.

A avut un abces abdominal

„M-am interntat luni seara cu dureri abdominale foarte mari. În urma investigațiilor doctorii au descoperit un abces abdominal. Marți ar fi trebuit să mă operez, dar am avut mare noroc și cu puțin timp înaintea operației programate, medicii au reușit drenarea lui. Acum sunt sub tratament și observație. Mulțumesc tuturor pentru mesajele frumoase. În spital nu se permit vizite, dar alături de mine au fost persoanele pe care le iubesc și care sunt prezente în viața mea. Abia aștept să ajung acasă să le strâng în brațe pe Ella și Clara. Vă doresc sănătate tuturor!”, a transmis Andreea pe Instagram.

În martie 2019, Andreea Bălan a văzut moartea cu ochii după cezariană, când a suferit un stop-cardiorespirator în urma unei embolii amniotice. La două săptămâni după aceea, solista a mai suferit o operație, din cauza unor hematoame care se formaseră sub prima operaţie. Așa că vizita recentă la spital le-a dat mari emoții celor care o cunosc.

Citește și:

Andreea Balan, operată de urgență. Ce diagnostic i-au pus medicii

George Burcea, prima reacție după ce Andreea Bălan a fost operată: „Nu-mi răspunde la telefon”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Hotel Ambasador Bucuresti FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
banner adela popescu png
copii adela popescu radu valcan jpg
cub alex dobrescu png
image png
delia budeanu colaj arhiva jpg
WhatsApp Image 2024 04 23 at 17 33 01 jpeg
image png
cub cristina siscanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net