Andreea Bălan şi Anda Adam le fac zile fripte lui Keo şi lui Victor Slav - EXCLUSIV

18 august 2014
image
În aprilie, după aproape nouă ani de iubire, Andreea Bălan şi Keo s-au despărţitFOTO: ARHIVA PERSONALĂ

Răzbunarea unei femei trădate va fi întotdeauna cruntă. Este o vorbă veche după care s-au luat Andreea Bălan şi Anda Adam în urma separării de foştii iubiţi, Keo, respectiv Victor Slav.

După aproape nouă ani de relaţie cu Keo (36 de ani), Andreea Bălan (30 de ani) a văzut negru în faţa ochilor atunci când a aflat că “fostul” a înşelat-o. Din aprilie, anul acesta, de când s-au despărţit, Bălanca a făcut tot ce a putut ca să-l scoată din minţi pe fostul iubit. A spus despre el că nu îşi dorea familie şi copii, apoi că a înşelat-o timp de un an cu Misty (24 de ani) sau că plătea chirie părinţilor lui pentru lucrurile pe care le ţinea în garsoniera acestora.

Mai mult, după ce s-a îndrăgostit de americanul Michael, a venit cu el în duplexul construit pe pământul părinţilor lui Keo, a spus că ea a investit cei mai mulţi bani în casă şi apoi a făcut în aşa fel ca zgomotele pe care le scotea cu iubitul ei să fie auzite de fostul şi să-l facă să plece din casă. Ceea ce s-a şi întâmplat, mai ales că acum Keo îşi caută altă locuinţă.

Cireaşa de pe tort a venit de curând, căci se aude că Andreea i-a pus beţe în roate fostului iubit la negocierile cu Antena 1 pentru un nou show. După ce Keo a apărut la „Next Star”, într-o ediţie specială, acesta începuse negocierile cu producătorii pentru o nouă emisiune. Andreea a aflat şi le-a cerut producătorilor să nu continue negocierile cu el, însă i s-a îndeplinit dorinţa doar pe moment.

„El şi-ar dori să lucreze la postul din Băneasa, cu singura condiţie ca el şi Andreea să nu se întâlnească prea des. Şi acum e în discuţii cu cei din Antena 1”, ne-a spus o sursă din apropierea solistului. 

anda adam 13 jpeg
Anda Adam şi Victor Slav au fost timp de şase ani împreună, până în noiembrie 2012

Spre deosebire de Andreea Bălan, Anda Adam (34 de ani) este deja colegă cu fostul ei iubit, Victor Slav (34 de ani), cu care e obligată să se vadă pe culoarele de la Antena 1 şi pe platourile de filmare. De când a semnat şi Victor cu Antena 1, Anda e neliniştită şi surse din apropierea ei spun că nu vrea să dea ochii cu fostul iubit. În plus, la „Splah! Vedete la apă” nu a mai vrut să participe şi nici să facă parte din juriu ca să nu vorbească sau să se întâlnească cu fosta lui soţie, Bianca Drăguşanu.

keo 3 jpeg

Anda şi Victor s-au despărţit în noiembrie 2012, după şase ani de relaţie, iar câteva luni mai târziu Victor a cunoscut-o pe viitoarea soţie la o filmare pentru Revelionul 2013 de la PRO TV. Dacă la început cei doi foşti iubiţi mai aveau de împărţit câte ceva, printre care şi o afacere cu flori, între timp nu-şi mai doresc să se vadă nici măcar la evenimentele mondene sau pe holurile Antenei 1.

image
banica vicoveanca jpeg
andre JPG
00032 jpg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
anamaria prodan portret 0 jpeg
Pensionari din România jpg
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
cris ciobanasu vlad gherman png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
3 helen mirren jpg jpeg
cub nicoleta luciu png
https   tacataca prosport ro wp content uploads 2022 03 raluca podea1 webp
BeFunky collage (6) jpg
banica vicoveanca jpeg
Cub Ilie nastase jpeg