Andreea Bălan și George Burcea au îngropat securea războiului: "Nu regret nimic. Nici pe el"

Ultima actualizare:

    Andreea Bălan a fost invitata lui Cătălin Măruță Sursă foto: Captură video
Andreea Bălan a fost invitata lui Cătălin Măruță Sursă foto: Captură video

Andreea Bălan (36) a fost invitată să participe la podcast-ul moderat de către Cătălin Măruță. Vedeta a răspuns unor întrebări delicate, iar subiectul divorțului de actorul George Burcea nu a lispit din discuție. Iată ce a declarat Andreea despre tatăl fetițelor sale.

Andreea Antonescu a acceptat invitația lui Cătălin Măruță de a participa la podcast-ul pe care acesta îl moderează. Așa cum era de așteptat, printre temele de discuție abordate s-a numărat și divorțul de actorul George Burcea.

Se pare că Andreea și George au îngropat securea războiului și au renunțat să își arunce vorbe dure. Potrivit Andreei, ei au realiazt că pur și simplu se aflau în etape diferite ale vieții. ”Da, l-am iertat pe George Burcea. Da, dar nu pot spune mai multe pentru că suntem în proces de divorț. Am ajuns la concluzia ca eram în etape diferite în viața, nu eram în același punct. Da, credeam că o să fiu soție toată viața, asta mi-am dorit când am îmbrăcat rochia de mireasă. Nu regret nimic, nici pe el, datorită lui am două fetițe minunate", a declarat Andreea. 

Fetițele Andreei Bălan au suferit din cauza divorțului părinților 

Andreea a povestit că fetițele sale au avut de suferit în urma despărțirii și că au acceptat cu greu ideea că tatăl lor nu mai locuiește în aceeași casă cu ele. "Ella cu greu a înțeles că tati nu mai locuiește cu noi. Ea tot speră și visează că, într-o zi, vom merge în Mauritius în vacanță, ultima în care am fost toți 4. Încet, va înțelege. Ea știe doar că tati nu mai locuiește cu noi, vine în weekend sau când poate. Atât”, a declarat artista. 

Andreea Bălan, despre ghinionul în dragoste

Cu toate că nu a fost cea mai norocoasă persoană în ceea ce privește relațiile de iubire, Andreea Bălan nu este descurajată. Cântăreața a afirmat că motivul pentru care poveștile de dragoste s-au încheiat întotdeauna nefericit a fost unul simplu: ea întotdeauna a fost cu un pas înaintea partenerilor săi. 

"Dacă punem prima iubire și până în prezent au fost puține despărțiri. Nu consider că am avut ghinion, consider că așa a fost să fie. Am întâlnit oameni în diferite stadii ale vieții lor, nu am reușit să ne aliniem, eu mereu am avut un stadiu mai avansat. Eu mereu am fost cu un pas înaintea partenerilor mei”, a spus Andreea Bălan. 

Citește și: 

Drama Andreei Bălan, după ce era să moară la a doua naștere: “Nu mai pot avea copii. Am decis să mă mărit pe patul de spital!”

Andreea Balan, despre despărțirea de George Burcea: “Mă durea tot corpul cât sufeream”. Ce spune despre noul iubit

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
Kirk Douglas și Sergiu Nicolaescu Studiourile Buftea jpg
FotoJet (28) jpg
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net