Andreea Bălan, tachinări la vedere cu iubitul. Cum i-a răspuns Tiberiu Argint la provocări

image
Andreea Bălan și Tiberiu Argint, replici amuzante în mediul onlineFoto: Instagram

Deși până în prezent nu și-au confirmat în mod oficial relația, Andreea Bălan și Tiberiu Argint se bucură din plin unul de compania celuilalt, fiind văzuți adesea împreună.

De asemenea, cei doi au și bifat deja câteva vacanțe romantice, semn că totul merge bine în cuplul lor. Andreea se înțelege bine și cu sora lui Tiberiu, Sonia Argint, „porumbeii” mergând la munte și alături de această, recent.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint, mai relaxați pe rețelele de socializare

image
foto: arhivă personală

Și chiar dacă momentan nu au poze împreună, cei doi nu pot sta departe unul de celălalt nici pe rețelele de socializare. Cu ocazia Crăciunului, cântăreața a publicat un mesaj pentru urmăritorii săi, însă iubitul ei a simțit nevoia să îi dea o replică amuzantă.

„Moșule, te aștept. Vino doar cu sănătate multă și iubire. Crăciun fericit și Sărbători fericite tuturor! Să vă aducă Moșul tot ce vă doriți!”, a scris Andreea Bălan în dreptul unei imagini publicate pe Instagram.

Se pare însă că iubitul ei a lăsat deoparte cadrul festiv în care a fost făcută poza și s-a concentrat numai pe rochia roșie a Andreei: „Eu vin, dar nu mă mai face moș”.

Nici artista nu s-a lăsat mai prejos și i-a răspuns partenerului ei cu versurile bine cunoscute ale unei piese de-ale sale. „Moșule, ce tânăr ești”, i-a dat replica Andreea, semn că celor doi le place să se tachineze. Se pare că cei doi sunt mai relaxați cu privire la relația lor pe rețelele de socializare, și, cine știe, poate că acesta este un prim pas până la oficializarea cuplului pe care îl formează de ceva vreme. 

image png
card ajutor jpg
image png
printul paul 1 jpeg
trans bhutan cnn
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
1 carmen tanase jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
BeFunky collage (43) jpg
youtuber technoblade jpg
bianca dragusanu gabi badalau 0 jpeg
Alex Constantin
gabi badalau restaurant jpg
BeFunky collage (42) jpg