Andreea Bănică, acuzată că e plină de operații estetice. Răspunsul artistei

simeon stalpnicul png
ANdreea Bănică și-a indus fanii în eroare cu această fotografiefoto: arhivă personală/Facebook

Andreea Bănică (39 de ani) este una dintre cele mai îndrăgite soliste de la noi. Fidelă iubirii din adolescență, impresarul Lucian Mitrea, cu care este căsătorită de zece ani și cu care are doi copii, blonda și-a păstrat silueta cu care făcea furori acum 20 de ani, când s-a lansat.

Solista a publicat pe contul personal de Facebook o imagine în care apare gata de a intra pe scenă. Corset roșu ca focul, fustă neagră de-o palmă, centură elastică roșir și dressuri în aceeași nuanță – Andreea și-a alcătuit un look greu de ignorat, iar fanii au reacționat imediat.

Printre numeroasele laude la scenă deschisă, s-au strecutat însă și câteva acuzații că artista ar fi apelat la bisturiu pentru a-și ajusta fizicul. ”Dacă te mai operezi mult, nu mai ești tu. Trebuie să îți schimbi buletinul”, i-a scris o admiratoare.

simeon stalpnicul png
Andreea Bănică, pregătită să urce pe scenăfoto: arhivă personală/Facebook

Andreea a răspuns prompt, pe un ton glumeț. ”Cred că glumești . Ți se pare că am vreo operație? E o perucă!”. Discuția a luat însă repede o turnură serioasă. ”Cred că nici tu nu te recunoști în poza asta. În rest ești tare”, a insistat prietena virtuală a Andreei, iar solista a avut un răspuns pe măsură. ”Ori ești răutăcioasă ori ești răutăcioasă!Din două... una! Ca să te lămuresc, am două cezariene și o operație de apendicită. În rest... sunt EU.”

Andreea Bănică este căsătorită cu impresarul Lucian Mitrea și a devenit mamă pentru a doua oară în noiembrie 2016. Vedeta mai are o fetiță în vârstă de opt ani.

anamaria prodan si ionela prodan
Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
kate middleton
Alexandra Dinu Mario Mutu Adi Mutu (colaj Click!)
Melania şi Donald Trump
politia rutiera 0 jpeg
antonia 2 1280x720 1 jpg
cub octavia geamanu marian ionescu png
Generalul Mark Hertling FOTO EPA-EFE
soldati rusi in ucraina FOTO ZDF
image
image
image
image
Alin Cocos și Monica Orlanda
andreea balan
antonia 2 1280x720 1 jpg
dragusanu jpg
cub octavia geamanu marian ionescu png
Alexandra Dinu Mario Mutu Adi Mutu (colaj Click!)