Andreea Bănică s-a externat. Cu cine seamănă bebeluşul ei

Ultima actualizare:

    Andreea Bănică a plecat acasă cu bebeluşul foto: arhiva personală
Andreea Bănică a plecat acasă cu bebeluşul foto: arhiva personală

Andreea Bănică a devenit marţi pentru a doua oară mămică. Artista a născut un băieţel perfect sănătos pe care deja îl alăptează la sân, iar duminică a fost ziua în care solista a plecat cu micuţul ei acasă. Deşi a avut probleme cu genunchiul drept şi nu s-a mai putut mişca, proaspăta mămică nu a intrat în panică, ci a rezolvat repede problema cu ajutorul kinetoterapeutului ei. Acumse simte mult mai bine.

Andreea Bănică nu a avut o perioadă uşoară. Ultimele zile au fost destul de încărcate pentru artistă. A fost supusă unei operaţii de cezariană, iar după această intervenţie a avut probleme şi la unul dintre genunchi. Pentru că rămăsese singură cu bebeluşul ei, artista s-a văzut nevoită să-i cheme de acasă atât pe soţul ei, Lucian Mitrea, cât şi pe medicul care i-a fixat rotula şi a putut să de deplaseze din nou. Solista s-a externat duminică în jurul prânzului de la maternitatea privată la care a născut şi a povestit că fiica ei o aşteaptă emoţionată acasă ca să-şi cunoască frăţiorul.   

"Sofia este foarte fericită! «Hai, mami acasă!», mi-a zis. Acum e la concurs şi vine să-l vadă pe frăţiorul ei şi apoi se întoarce acolo. E un copil foarte ambiţios. A fost totul ok la naştere. Am fost mai pregatită. Am ştiut ce mi se întâmplă. Mă bucr că pot să-l alăptez. Este foarte cuminte şi seamănă cu Lucian (n.r. sotul vedetei)", a spus Andreea la externare.

Solista a născut mai devreme cu o zi. Ea a intrat în travaliu în cursul nopţii de luni spre marţi, iar la primele ore ale dimineţii a luat drumul maternităţii. A născut prin operaţie cezariană un bebeluş de nota 10. Băieţelul a cântărit 2860 grame şi a măsurat 47 de centimetri. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net