Andreea Bănică s-a luat la ceartă cu fanii pentru Lidia Buble


    Lidia și Andreea s-au pozat împreună în mallFoto: arhivă personală
Lidia și Andreea s-au pozat împreună în mallFoto: arhivă personală

Andreea Bănică este însărcinată pentru a doua oară și strălucește de fericire. Mai are puțin până va aduce pe lume un băiețel, dare se menține la fel de ocupată ca și până acum. Merge la concerte și iese la plimbare ori de câte ori are ocazia.

Cu ocazia unei ieșiri la mall, Andreea s-a întâlnit cu o altă blondă cântăreață de la noi, Lidia Buble, iubita matinalului Răzvan Simion. Pentru a demonstra că în showbiz există și prietenii, nu doar rivalități, cele două s-au pozat împreună, iar Andreea a publicat imaginea pe pagina ei de Facebook. 

Lidia, cu mâna pe burtica viitoarei mămici, a fost intens criticată de fanii fostei membre a trupei Blondy. Mulți nu au putut trece peste faptul că Răzvan Simion s-a despărțit de soția lui și s-a refugiat în brațele cântăreței de 23 de ani, așa că au făcut-o cu ou și cu oțet pe aceasta. "Nu o suport pe Lidia, a despărțit o familie frumoasă"- a fost doar unul dintre mesaje. Andreea a sărit în apărarea colegei de breaslă.

"De ce tot timpul când o persoană publică alege ceva în viață, voi aruncați cu noroi??? Doar pentru că este persoană publică??? Nu vă place ceva, pur și simplu treceți mai departe! Este simplu... Cel mai grav mi se pare atunci când o mamă își abandonează copilul, nu când un cuplu decide să o ia fiecare pe drumul lui! Comportamentul unui om nu trebuie să afecteze pe nimeni dacă nu este implicat în relația cu el!!! Corect?", a scrsi Andreea, sătulă de toate cuvintele urâte scrise la adresa Lidiei. Viitoarea mămică a mai adăugat: "Cred că vă dați aiurea cu părerile...sincer! Fiecare face ce vrea cu viața lui și nimeni nu este în masură să judece! Măsurați-vă cuvintele, uneori întreceți măsura."

Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg
monica belluci si deva
blake lively sarcina jpeg
Tinere imbracate la moda - fashion - branduri de lux - haine FOTO Shutterstock
Robert Moscalu jpeg
jenna ortega (1) jpg
calendar ortodox 2021 5 februarie sfanta mucenita agata icoana de sorin vintzeanu jpeg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png
FotoJet (3) jpg
cub paula iorga 2 png
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi