Andreea Bănică se operează de urgență! Ce intervenție va suferi artista: “Mi-e frică, fraților!”

Ultima actualizare:

    Andreea Bănicăfoto: Instagram
Andreea Bănicăfoto: Instagram

Andreea Bănică (42 de ani) va fi supusă, marți, 1 iunie, unei rinoplastii, pentru a-și rezolva deviația de sept. Artista a amânat intervenția chirugicală timp de cinci ani, din cauză că s-a temut de bisturiu.

Problemele de respirație, care s-au acutizat însă în ultima vreme, au facut-o pe artistă să nu mai aștepte nici o clipă și să intre pe mâna chirurgului. „Urmează să fac o operație la care m-am gândit foarte mult timp și pe care nu aș fi vrut s-o fac vreodată. Nu mai respir bine, nu mă oxigenez bine, adică am o deviație de sept care nu mai poate fi amânată, că doar n-o să mă operez la 50 de ani. M-am hotărât s-o fac și o fac cât mai repede, așa că de pe 1 iunie încolo o să respir mult mai bine. Eu am probleme foarte mari, respir greu și dacă e frig, și dacă e cald. Nu suport nici aerul condiționat că mi se înfundă nasul. Pe lângă faptul că am o deviație de sept, am și cornetele mărite”, și-a anunțat Andreea Bănică, fanii de pe Instagram.

Andreea Bănică face RMN o dată la 6 luni, pentru un adenom hipofizar

Cântăreața a descoperit că suferă de deviație de sept cu 5 ani în urmă, în urma unei investigații RMN. „Deviația de sept am descoperit-o cu mult timp în urmă, pentru că mi-a ieșit pe un RMN pe care îl fac la șase luni, având un adenom hipofizar fac acest RMN. Atunci când l-am făcut prima oară, în urmă cu vreo 5 ani de zile, mi-a ieșit această deviație. Și tot mi-a ieșit de fiecare dată și tot bătea la ușă. Este un subiect delicat pentru mine, inițial trebuia să mă operez pe 24 iunie, însă doctorul m-a sunat și m-a întrebat dacă pot mai devreme. Când am auzit pe 1unie am avut un șoc! Am stat de vorbă cu Lucian și el a zis: <da, fă-o cât mai repede! Te susțin, sunt lângă tine>. Până la urmă m-am hotărât. Mi-e frică, fraților! Mi-e frică”, a mai spus artista.Solista a fost îmbărbătată însă de soțul ei, Lucian Mitrea, care a suferit și el o operație de deviație de sept în adolescență. “Într-adevăr, Lucian s-a operat și el de deviație de sept în adolescență, dar la el mi-a povestit că a fost horror, i-au dat cu dalta și cu ciocanelul. Nici nu vreau să mă gândesc. Știu că acum există altă tehnică”, a adăugat solista, într-un Instastory.

Citește și:

Ce operație estetică își face Mirela Vaida: ”Îmi trebuie doar timp pentru recuperare"

EXCLUSIV Adevărul despre operațiile estetice ale Andreei Bănică

image
image
image
image
image
image
Tora Vasilescu
image png
image png
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
banner Ozana Barabancea png
image png
banner catalin bordea png