Andreea Bănică, show pe scenă, cu burta la gură!


    Aceasta este fotografia ce i-a supărat pe unii dintre fanii Andreei Bănicăfoto Facebook
Aceasta este fotografia ce i-a supărat pe unii dintre fanii Andreei Bănicăfoto Facebook

Însărcinată în 7 luni, Andreea Bănică se pregăteşte să-l aducă pe lume pe băieţelul ei, cel de-al doilea copil al familiei, dar între timp nu pare să-şi fi anulat din concerte. Artista a făcut un show de zile mari la Rădăuţi, unde a cântat în acest weekend. "Cocoţată" pe tocuri, Andreea a dansat şi a interacţionat cu publicul, semn că sarcina nu îi face probleme deosebite.

Andreea Bănică (38 de ani) este într-o formă fizică de zile mari! Deşi mai are puţin şi naşte, cântăreaţa nu pare să se simtă greoaie şi nici să obosească mai uşor. A demonstrat-o din plin pe scenă, în acest weekend când a făcut un adevărat show. Îmbrăcată într-o rochie mini, care i-a scos în evidenţă sarcina avasată, artista s-a mişcat continuu alături de cele două dansatoare ale sale şi şi-a pus fanii "la treabă". I-a provocat să-i fredoneze piesele şi a vorbit non-stop, iar acest lucru nu poate decât să demonstreze că burtica nu o încurcă cu absolut nimic.

"Mă simt mai bine, însă la începutul sarcinii am avut stări de rău, greţuri şi dureri de stomac. Este o sarcină diferită faţă de cea pe care am avut-o cu Sofia, care s-a născut pe 7 mai 2009”, povestea Andreea Bănică pentru Click!

Artista este gravidă în 27 de săptămâni şi va aduce pe lume un băieţel. Ea este căsătorită cu impresarul Lucian Mitrea, iar cei doi mai au o fetiţă, Sofia, în vârstă de şapte ani.    

vica blochina si bianca patrichi jpg
Imunitate America Express Foto Antena 1 jpg
326165787 904848454297882 5448615368117640899 n jpg
astrolog madalina manole jpg
madalina manole facebook jpg
caine jpg
cub andi moisescu png
alex piturca cristina ich jpeg
image
image
image
image
image
image
Gabriela Cristea poza principala jpg
Pepe la alergare  jpg
Pamela Anderson jpg
oana roman si marius elisei
cub paula iorga 1 png
cub daniel onoriu png