Andreea Berecleanu, așa cum nu ai mai văzut-o. E blondă, dar ei nu-i place

Ultima actualizare:

    Andreea BerecleanuFoto: Facebook
Andreea BerecleanuFoto: Facebook

Andreea Berecleanu (41 de ani), una dintre cele mai frumoase femei care apar "pe sticlă", a decis să facă o schimbare de look. Mulți ar putea spune că oricum arată îi stă bine. Chiar și blondă, așa cum nu s-a mai arătat până acum.

La știri, așa cum cele mai multe prezentatoare poartă, se cere o coafură clasică, iar schimbările la adresa imaginii nu sunt atât de dese. Prezentatoarea Observatorului de la Antena 1 a purtat ani buni părul lung, dar de curând a decis să-l scurteze sub forma unui bob modern. Andreea Berecleanu a avut chef de joacă luni, 5 decembrie, cu doar două ore înainte de a le da întâlnire telespectatorilor la principalele știri ale zilei. În timp ce se afla în camera de machiaj, a găsit o perucă blondă pe care și-a pus-o degrabă pe cap.

Deși look-ul total diferit a fost apreciat de admiratori, care au încurajat-o să apeleze la o schimbare permanentă, viața de blondă nu pare a fi pe placul vedetei."Odată cu mutarea în noul sediu, am găsit și așa ceva la machiaj. Sigur, e mai potrivită peruca asta pentru o comedie decât pentru știri. Orice ar fi, nu-i de mine blondul", a scris Andreea.


    Andreea Berecleanu, blondă doar pentru o pozăFoto: Facebook
Andreea Berecleanu, blondă doar pentru o pozăFoto: Facebook
image
image
image
image
image
image
Charlie Munger jpg
image png
Adrian Păduraru şi Teodora  Mareş s au iubit în film,  dar s au evitat, în pauzele  de  filmare jpeg
phoebe price lnejerie intima profimedia (1) jpg
image png
culita sterp webp
Ramona Olaru jpeg
image png