Andreea Berecleanu, atacată din nou: ”Știm exact ce s-a întâmplat”


    Andreea Berecleanu prezintă Observatorul de la ora 19.00 al Antenei 1foto: Antena 1
Andreea Berecleanu prezintă Observatorul de la ora 19.00 al Antenei 1foto: Antena 1

Războiul dintre Andreea Berecleanu și mâna dreaptă a lui Adrian Sârbu din perioada în care acesta era bossul PRO Tv continuă. Doina Gradea a declanșat conflictul luni, 28 septembrie, când a afirmat că soții Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu au transformat jurnalul pe care-l prezentau împreună în ”talcioc personal”. După un drept la replică acid din partea Andreei, fosta asistentă a lui Sârbu insistă: ”Noi, foștii tăi colegi din PRO Tv, știm exact ce s-a întâmplat!”

Acuzată că a părăsit PRO Tv împreună cu Andrei Zaharescu după un episod controversat, Andreea Berecleanu, în prezent prezentatoarea celui mai important jurnal de știri de la Antena 1, a ținut să pună lucrurile în ordine. ”O femeie alungată de însuși Adrian Sârbu pe un post invizibil la Pro Tv Internațional, cu mari frustrări peste atâția ani, care nu o fac să-și amintească de faptul atât de ușor verificabil că Andreea Berecleanu nu a prezentat niciodată dimineața, că a plecat din Pro tv bine merci după o discuție frumoasă cu însuși Adrian Sârbu în 2003, după 8 ani de ProTv, din care 6 ani la știrile de la ora 5, iar Andrei Zaharescu în 1998! Cum să nu-ți aduci aminte, Doina Gradea?”

Doina Gradea nu a lăsat însă replica Andreei fără răspuns. Fosta asistentă a lui Adrian Sârbu insistă, într-un drept la replică trimis site-ului paginademedia.ro, că plecarea celor doi din PRO s-a petrecut mai mult forțat decât de bună voie, din pricina unor evenimente care nu au făcut casă bună cu nivelul de profesionalism impus de postul de televiziune condus în acea vreme de Adrian Sârbu. ”În articolul meu nu am pomenit anul în care ai plecat tu sau Andrei, ci am spus de un eveniment. Poți să negi că s-a întâmplat? Uită-te în oglindă dacă poți înainte să îți răspunzi ție. Noi, ceilalți, foștii tăi colegi din PRO TV, știm exact ce s-a întâmplat. Și, dacă nu e adevărat episodul, atunci dă-mă în judecată!”

Andreea Berecleanu şi Andrei Zaharescu, pe vremea când formau un cuplu
Andreea Berecleanu şi Andrei Zaharescu, pe vremea când formau un cuplu

Andreea Berecleanu (39 de ani) și Andrei Zaharescu (54 de ani) au fost căsătoriți timp de 15 ani și au împreună doi copii, o fată, Eva (14 ani) și un băiat, Petru (10 ani). Cei doi au lucrat la PRO Tv, dar au părăsit pe rând postul de televiziune și au format un cuplu în postura de prezentatori ai jurnalului de știri de la Antena 1 până în 2010. Doina Gradea susține că plecarea lor din PRO a fost forțată. "Se «implicaseră» prea tare în conţinutul programului, transformându-l în «talcioc personal», aşa încât depăşiseră cu mult limitele jurnalismului şi profesionalismului impus cu rigoare de companie şi care puteau afecta imaginea PRO TV. Şi-au recunoscut greşeala, au plecat în condiţiile oferite de noi şi şi-au văzut mai departe de viaţa lor”, a precizat fosta asistentă a lui Sârbu, pe platforma oaresuntunporc.ro.

Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
Prințesa Kate Middleton și Prințul William, Profimedia jpg
cub horoscop bani
Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
barbat suparat jpg
lidia fiica corneliu vadim tudor cum isi serba tatal ei ziua de nastere 802328 jpg
cub cornel Ilie png
America Express Andreea Balan si Andreea Antonescu 6 amuleta Foto Antena 1 jpg
image
image
image
image
image
image
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi
Monica Davidescu si Aurelian Temisan
 Nicu Covaci, invitat de seamă la ziua bunului său prieten și coleg, Ovidiu Lipan Țăndărică
roxana hulpe colaj jpg
cub theo rose png
adriana bahmuteanu