Andreea Berecleanu, incredibil de slab─â la 41 de ani!

24 martie 2016
image
Andreea Berecleanu arat─â tr─âsnet dup─â ce a sl─âbit zece kilogramefoto: arhiva personal─â

Este una dintre cele mai apreciate ┼čtiriste de la noi ┼či nu trece aproape niciodat─â neobservat─â! Andreea Berecleanu a ├«mplinit 41 de ani, dar are un tonus de adolescent─â. Vesel─â ┼či plin─â de via┼ú─â, prezentatoarea "Observator" se simte bine ├«n pielea ei, mai ales de c├ónd a reu┼čit s─â dea jos aproape zece kilograme.

De c├ónd formeaz─â un cuplu cu celebrul estetician Constantin Stan, pe m├óna c─âruia au ├«nc─âput multe vedete, s-a tot zvonit c─â Andreea Berecleanu ar fi apelat ┼či ea la mici artificii chirurgicale ca s─â-┼či men┼úin─â tinere┼úea. Tenul ┼čtiristei este vizibil mai neted, iar silueta ei le face invidioase pe multe doamne. Dac─â derul─âm pu┼úin filmul ├«napoi, constat─âm c─â ├«n urm─â cu aproape jum─âtate de an, Andreea Berecleanu nu se prea l─âuda cu formele ei. Purta haine largi, sub care ├«ncerca s─â ascund─â surplusul de kilograme.

image
Andreea Berecleanu poate acum să poarte pantaloni mulaţi

Fotoreporterii Click! au surprins-o atunci pe vedet─â la cump─âr─âturi. Cu chipul ascuns sub o p─âl─âriu┼ú─â, vedeta a ├«ncercat s─â nu ias─â ├«n eviden┼ú─â, mai ales c─â nu se afla ├«n cea mai bun─â form─â. Acum, lucrurile s-au schimbat la 180 de grade pentru ┼čtirist─â, care a dat jos cel pu┼úin zece kilograme, prin metode numai de ea ┼čtiute. Cert este c─â noua siluet─â ├«i d─â o stare de bine ┼či o face s─â z├ómbeasc─â continuu.

image
Andreea berecleanu arat─â mai bine ca niciodat─â

"Ce ┼úi-e scris, ├«n frunte ┼úi-e pus! Ast─âzi ├«mplinesc 41 dar cu 2 ├«n fa┼ú─â! Alerg s─â-i prind din urm─â pe copiii mei!", a scris prezentatoarea pe contul ei de socializare, dovad─â c─â se simte ca la 21 de ani. 

Andreea Berecleanu a fost c─âs─âtorit─â cu Andrei Zaharescu ┼či are doi copii cu acesta, o fat─â, Eva (15 ani), ┼či un b─âiat, Petru (10 ani). C─âsnicia de 15 ani a celor doi s-a dus pe apa s├ómbetei ├«n toamna lui 2013. La scurt timp, ┼čtirita ┼či-a ref─âcut via┼úa sentimental─â cu medicul Constantin Stan, iar Andrei Zaharescu cu o avocat─â, care l-a f─âcut pentru a treia oar─â t─âtic.     

Cub Lauren╚Ťiu Reghecampf jpeg
florin calinescu png
Kate Middleton3 jpg
anamaria prodan (3) jpg
reghe corina caciuc jpeg
laurentiu reghecampf corina caciuc png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
MicrosoftTeams image (12) png
FotoJet (10) jpg
Simon Cowell jpeg
roxana blagu jpeg
mircea eremia jpg
4 dana rogoz jpg jpeg