Andreea Berecleanu își serbează fiul. Ce cadou și-a dorit Petru


    Andreea Berecleanu, alături de Eva și Petru Foto: Instagram
Andreea Berecleanu, alături de Eva și Petru Foto: Instagram

Pe lângă cariera de succes, Andreea Berecleanu (43 de ani) se poate lăuda cu o familie perfectă. Are doi copii pe care-i iubește mai mult decât orice pe lume și un soț care-i este alături la orice pas.

Luni, 10 septembrie, nu a reprezentat doar prima zi de școală pentru cei doi copii adolescenți ai știristei de la Antena 1, ci și ziua de naștere a mezinului. Petru a împlinit 13 ani, iar pentru a sărbători această ocazie, Andreea i-a îndeplinit dorința de a merge să vadă mașini cu mulți cai putere.

"Astazi e ziua lui de naștere, a făcut 13 ani. Ce și-a dorit? Să meargă să vadă mașini. Cât mai multe modele, aceasta este pasiunea lui. Știe tot despre mașini și asta mă bucură. Pentru că are pasiuni, asta il face fericit! Și toată fericirea lui ajunge mereu și la mine. La mulți ani, Petru", a scris Andreea Berecleanu pe Facebook, acolo unde a împărtășit cu prietenii ei și o poză cu sărbătoritul zilei.

simeon stalpnicul png

Andreea Berecleanu are doi copii

Vedeta postului Antena 1 se poate mândri cu doi copii frumoși, de care este foarte mândră: Eva, de 17 ani, și Petru, de 13, pe care îi are cu Andrei Zaharescu, fost soț și coleg de breaslă. În 2016 , Andreea Berecleanu s-a căsătorit cu medicul Constantin Stan. Nași le-au fost Ileana și Cătălin Badiu.

cub kassandra rotariu png
cub andreea esca png
pexels Horoscop 3 noiembrie
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
onlyfans jpg
Survivor Romania webp
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
7 frontul poza mare jpg
image
image
image
image
image
image
cub sebastian țopescu png
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
cub roxana vancea png
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg