Andreea Berecleanu şi Andrei Zaharescu se judecă de 7 ani: "Acest proces e o «coadă» a partajului"

Ultima actualizare:

    Andrei Zaharescu și Andreea Berecleanu au pus punct poveștii de dragoste în 2013. Ei s-au cunoscut la PRO TV, unde erau colegi, la Departamentul Știri
Andrei Zaharescu și Andreea Berecleanu au pus punct poveștii de dragoste în 2013. Ei s-au cunoscut la PRO TV, unde erau colegi, la Departamentul Știri

La şapte ani de la divorţ, Andreea Berecleanu (45 de ani) şi Andrei Zaharescu (59 de ani) îşi dau întâlnire, din nou, la tribunal. Acţiunea se desfăşoară la Judecătoria Sectorului 1 şi are ca obiect: partaj bunuri comune şi lichidarea regimului matrimonial, după cum se arată chiar pe portalul judecătoriei. Urmează ca cei doi să-şi definitiveze bunurile dobândite în timpul căsniciei.

După ce au divorţat, Andreea Berecleanu şi Andrei Zaharescu şi-au  refăcut vieţile şi sunt mai fericiţi ca oricând. Din toamna lui 2013 Zaharescu este consul general al României în Africa de Sud, şi este căsătorit cu o fostă avocată pe nume Cosmina Ionescu, care i-a dăruit un superb băieţel, iar Andreea Berecleanu este şi ea la rândul ei împăcată cu destinul. De aproape şase ani trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu celebrul chirurg estetician Constantin Stan, se ocupă de proiecte în domeniul medical şi nu numai, dar şi de cei doi copii din prima căsnicie: Eva şi Petru. 

Andrei Zaharescu e căsătorit cu avocata Cosmina Ionescu
Andrei Zaharescu e căsătorit cu avocata Cosmina Ionescu

Deşi sunt fericiţi cu actualii parteneri de viaţă, iată că foştii soţi Berecleanu şi Zaharescu nu şi-au încheiat socotelile, urmând să ajungă din nou în faţa judecătorilor. Luni, 13 aprilie, pe portalul Judecătoriei Sectorului 1, a fost înregistrată cererea care are ca obiect “partaj bunuri comune/lichidarea regimului matrimonial” dintre Andreea Berecleanu şi Nicolae Zaharescu, aşa cum se arată pe www.portaljust.ro. Se pare că cei doi nu şi-au încheiat definitiv socotelile în primăvara anului 2013, atunci când au divorţat. La vremea respectivă magistraţii au stabilit divorţul, o pensie alimentară pentru cei doi copii ai lor şi chiar au împărţit o parte din averea agonisită pe perioada celor 15 ani de căsnicie: o casă, precum şi alte bunuri materiale. În acest context, urmează, în termeni populari, “împărţeala definitivă”. “Acest proces nu este o noutate. Reprezintă o continuare sau o «coadă» a partajului care a survenit după divorţ, la vremea respectivă. Probabil că avocaţii au luat în calcul şi alte bunuri care se cuvin părţilor”, au declarat pentru Click! surse din apropierea fostei prezentatoare a ştirilor “Observator”, Antena 1. Lichidarea partajului presupune ultima parte a unui proces, iar prin el se “stinge” tot ce era vizavi de bunurile împărţite în cadrul căsătoriei. 

Andreea şi fostul ei soţ încă nu au primit un termen pentru acest proces, urmând ca avocaţii lor să se ocupe de acte şi alte dovezi necesare la dosar. De-a lungul timpului, Andreea şi tatăl copiilor ei au avut dispute pentru pensia alimentară, şi nu s-au bucurat de o despărţire amicală. Zaharescu a  mai avut parte de un proces tot pentru pensia alimentară intentat chiar de prima sa fiică.

Andreea e măritată cu celebrul estetician Constantin Stan
Andreea e măritată cu celebrul estetician Constantin Stan

Catinca Zaharescu-Mereuţă nu prea a văzut bani de la tatăl ei. În 2015 ea l-a dat în judecată, iar magistraţii l-au pus pe Zaharescu să-i plătească tinerei 500 de dolari până la finalizarea studiilor, până la vârsta de 26 de ani. Aceiaşi magistraţi l-au obligat să-i dea retroactiv, din perioada 30 martie 2012-30 martie 2015, pensia de întreţinere de 65 de lei pe care i-o stabilise instanţa în 1997! „Nu a luat legătura cu fiica lui deloc. A avut un copil cu prima nevastă, a uitat de el, aşa a uitat şi de ceilalţi doi, deci este tipic pentru el. Probabil că se va ajunge şi în acest caz la executarea silită. Aşteptăm să se redacteze decizia. El va fi notificat să plătească, iar dacă nu va plăti, cerem executarea. Domnul Zaharescu are un salariu de 5.000 de dolari şi mai multe proprietăţi”, a declarat în 2015 pentru Click!, avocatul Călin Giurgiu.

image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net