Andreea Berecleanu şi Constantin Stan s-au căsătorit religios. Primele imagini de la ceremonie

5 noiembrie 2016
simeon stalpnicul png
Andreea Berecleanu şi Contantin Stan s-au căsătorit religios

Andreea Berecleanu şi Constantin Stan s-au căsătorit religios sâmbătă (5 noiembrie), la Biserica Kretzulescu din Bucureşti. Cei doi şi-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu după ce s-au cununat civil pe 18 septembrie, într-o ceremonie discretă la Primăria Capitalei.

Andreea Berecleanu s-a căsătorit cu medicul Constantin Stan, în prezenţa familiei şi a prietenilor. Naşii celor doi au fost Ileana şi Cătălin Badiu. Prezentatoarea Antena 1, care a apărut alături de naş, a purtat o rochie de mireasă comandată de pe internet, la sfatul fiicei sale, Eva. Andreea a ales o rochie lungă şi lejeră, care i-a scos în evidenţă silueta perfectă, fără mâneci şi cu un nod în talie. Voalul a fost ţinut cu o bentiţă argintie, sclipitoare, care a dat un aer regal ţinutei. 

simeon stalpnicul png
Andreea Berecleanu a strălucit într-o rochie comandată de pe Internet Foto: Mihai Ionescu

De altfel, şi la cununie, prezentatoarea a optat pentru o ţinută rafinată, marca Preen by Thornton Bregazzi, care a costat 1.000 de euro. Vedeta a accesorizat-o cu o voaletă neagră în valoare de 1.500 de euro de la ”regele pălărier”, Philip Treacy, cel care le accesorizează pe Victoria Beckham, Camilla Parker sau Sarah Jessica Parker şi o pereche de sandale cu barete groase, tot negre.

Medicul Constantin Stan, care a împlinit sâmbătă 60 de ani, a venit la biserică însoţit de naşa Ileana Badiu, care a purtat o rochie verde şi un poncho de blană bordoux. 

Ileana Badiu a purtat o ţinută de lux

simeon stalpnicul png
Constantin Stan a venit cu naşa Ileana BadiuFoto: Mihai Ionescu

Naşa Ileana Badiu nu s-a lăsat mai prejos şi a fost la fel de elegantă. Frumoasa vedetă a încălţat o pereche de sandale din piele întoarsă de un verde smarald, pe care le-a comadat şi ea on-line, cercei cu franjuri şi un plic ale unei celebre case de modă, dar şi un poncho de blană de vulpe, de lux, de culoare bordoux care o va ajuta să nu simtă temperaturile de toamnă târzie. Un calcul simplu arată că, naşa Andreei Berecleanu a defilat în ziua cea mare a vedetei de la Antena 1 cu 5000 de euro la vedere! Numai poşeta Chanel din catifea costă aproape 3.500 de euro, la care se adaugă, haina în valoare de 1000 de euro, iar sandalele şi cerceii alte aproape 500 de euro.   

stanga
dreapta
simeon stalpnicul png
simeon stalpnicul png
simeon stalpnicul png
simeon stalpnicul png
simeon stalpnicul png
simeon stalpnicul png
oana zavoranu jpg
cristina siscanu 1 jpeg
andreea si cabral
image
maria dragomiroiu
femeie care numara bani jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
oana zavoranu jpg
andreea si cabral
maria dragomiroiu
cristina siscanu 1 jpeg
morgan freeman acuzat de abuz sexual jpeg
14dragos popa jpg