Andreea Berecleanu și soțul ei au fost nași de cununie! Prezentatoarea a purtat o rochie superbă

Ultima actualizare:

    Andreea Berecleanu şi soţul ei,  dr. Constantin Stan,  au fost naşi de cununie
Andreea Berecleanu şi soţul ei, dr. Constantin Stan, au fost naşi de cununie

Andreea Berecleanu (45 ani) şi soţul ei, medicul estetician Constantin Stan (62 ani), au fost, în weekend, naşi de cununie. Cei doi nu s-au aflat pentru prima dată în această postură, iar vedeta tv a eclipsat întregul eveniment.

Andreea a îmbrăcat o rochie elegantă, cu un umăr gol, care i-a venit extrem de bine. Buchetul de naşă a fost realizat din flori de culoare lila, în special trandafiri şi bujori. “Şi nunta… de ieri.

Slujba de la Biserica Sf. Spiridon cel Nou, petrecerea de după, ploaia cu găleata, apoi soarele puternic, energia invitaţilor, muzică senzaţională, totul a fost emoţie. Fericire şi viaţă lungă finilor noştri iubiţi, Anita Panait şi Victor Huzum!”, a scris Andreea Berecleanu în dreptul imaginilor pe care le-a publicat. Berecleanu şi celebrul medic s-au cununat civil în octombrie 2016 şi au făcut nuntă o lună mai târziu. Andreea Berecleanu a divorţat în 2013 de Andrei Zaharescu, fostul ştirist de la PRO TV şi Antena 1, cu care are doi copii, pe Eva (19 ani) şi Peter (15 ani). Şi medicul are o fată din mariajul anterior. 

Citește și: 

image
image
image
image
image
image
banner miron cozma png
banner ionut petrescu png
banner cristi borcea png
"Am și sădit în grădină semințe pentru a avea în curând salate, verdețuri și legume, abia le aștept", ne-a spus vedeta
smiley simon cowell jpg
banner Mihaela Coserariu png