Andreea Dogaru, cel mai bun designer la Romanian Fashion Awards! Irina Columbeanu a fost vedeta colecţiei

Ultima actualizare:

    Andreea Dogaru şi Irina Columbeanufoto: XmediaStudio
Andreea Dogaru şi Irina Columbeanufoto: XmediaStudio

Andreea Dogaru a primit la Romanian Fashion Awards, un premiu râvnit, ”cel mai bun designer de rochii de seară”. Evenimentul a avut loc în cadrul celei de a 26-a ediții a Bucharest Fashion Week.

Pentru creatoarea de modă Andreea Dogaru, anul 2016 a fost de bun augur. A fost pe podiumurile de modă din țară, dar și de afară. În septembrie și-a prezentat o colecție cu rochii de mireasă la un eveniment important de modă din Dubai, iar în toamnă a fost prezentă la un eveniment de la Palatul Parlamentului. Mai mult, participarea la Bucharest Fashion Week i-a adus încă un premiu important, ”cel mai bun designer de rochii de seară”.


    Andreea Dogaru a luat premiul pentru
Andreea Dogaru a luat premiul pentru

Recent, ea a mai fost distinsă cu două premii în modă, unul în cadrul celei de a treia ediții a galei Celebrity Awards Successful Women, iar cel de-al doilea premiu a venit din partea organizatorilor Târgului de nunți de la Palatul Parlamentului, Mariage Fest. Pe scena Bucharest Fashion Week, eveniment ce a avut loc weekendul trecut la un local de lux din Otopeni, Andreea a urcat alături de Irina Columbeanu, care a fost prințesa colecției. 

image
image
image
image
image
image
banner oana zăvoranu png
Prințesa Diana  sursa   GettyImages jpg
banner alexandru arșinel png
banner chef florin dumitrescu
banner nelu ploieșteanu png
Alina Sorescu si Alexandru Ciucu