Andreea Esca a împlinit 47 de ani! Iat-o în costum de baie, sexy în pat sau în mijlocul familiei!

image
Fotoreporterii Click! au surprins-o pe Andreea Esca la plajă, alături de soțul ei, Alexandre EramFoto: Mihai Ionescu

Andreea Esca împlinește vârsta de 47 de ani joi, 29 august. Cum cea mai cunoscută știristă de la noi a avut dintotdeauna o clauză în contract care-i interzicea să-și schimbe coafura, imaginile cu Andreea altfel decât o știm cu toții de 14 ani încoace sunt o raritate. Am găsit însă ipostaze cu ea de care sigur nu îți mai amintești.

Simpatica Andreea Esca, vedeta-emblemă a stației PRO TV, este foarte activă şi nu stă o clipă locului. Fie că este în redacţia de ştiri, pe teren sau la evenimente monde, ştirista este mereu cu zâmbetul pe buze şi are un tonus de invidiat. Pe 28 august, cu o zi înainte să împlinească 47 de ani, vedeta a avut o zi plină. A început de dimineaţă, când a fost la lansarea de grilă a Pro TV-ului. A purtat o rochie verde-smarald şi a fost însoţită şi de fiica ei, Alexia. Mai târziu a fugit în redacţie, unde a pregătit jurnalul de la ora 109.00, apoi a mers acasă pentru a se schimba.

image
Andreea Esca, alături de colegi, la lansarea grilei PRO TV

Avea de onorat o invitaţie din partea lui Smiley şi a lui Marius Moga, care au chemat-o la lansarea celui mai nou videoclip al lor, la piesa „Ai grijă de femeia ta”. De data aceasta, Andreea a purtat o salopetă de blugi şi era însoţită de partenerul ei, Alexandre Eram, dar şi de colega de știrile matinale, Andreea Marinescu. Andreea a stat până aproape de miezul nopţii şi a plecat cu câteva minute înainte de aniversare, neapucând să vadă surpriza celor din club, care au publicat pe un ecran mare mesajul „La mulţi ani, Andreea Esca şi Jo”, fiind şi ziua Ioanei Anuţa, ex-X Factor. Puștoaica a împlinit 22 de ani.

Ipostaze rare cu Andreea Esca

Andreea Esca se confundă cu imaginea postului de televiziune PRO TV, lansat de Adrian Sârbu în decembrie 1995. Vedeta prezintă dintotdeauna cel mai important jurnal al postului, de la ora 19.00. Dincolo de micul ecran, Andreea este o persoană extrem de efervescentă. Are prieteni în showbiz, merge la chefuri, lansări, concerte. Este nelipsită de pe Litoral, unde se afișează cu naturalețe, în costum de baie, petrecere vacanțe splendide alături de soțul Alexandre Eram și de cei doi copii superbi, pe care îi au împreună, Alexia (18 ani) și Aris (16 ani).

Citește și:

Andreea Esca, la plajă: poze neretușate, sâni naturali, forme voluptuoase

Răspunsul genial al Andreei Esca atunci când a fost întrebată de salariu

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Regina Elisabeta, Regele Charles si Camilla Parker Bowles Foto Gettyimages (1) jpg
Adelina Pestriţu
Tora Vasilescu
Mihai Șora Sursă: Profimedia
FotoJet jpg
image png
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Vandalizare mijloace de transport în comun FOTO Primăria Constanța jpg
Polonia a inaugurat gazoductul Baltic Pipe FOTO Profimedia
image
image
image
image
florin piersic actor roman jpg
Adelina Pestriţu
image png
Tora Vasilescu
Monica Barladeanu si Rolando Matsangos jpeg
cub adrian nartea animat gif