Andreea Esca, cele mai frumoase cuvinte despre fiica ei: «Eşti primul om care mi-a schimbat viaţa»

Ultima actualizare:
Alexia Eram a împlinit 19 ani
Alexia Eram a împlinit 19 ani

Andreea Esca și fiica ei Alexia au o relație foarte apropiată, iar acest lucru se poate vedea cu ușurință în imaginile pe care cele două le publică pe rețelele de socializare. Prezentatoarea de știri de la ProTv a publicat o serie de fotografii alături de un mesaj emoționant, mărturisindu-i fiicei sale cât de mult o iubește.

Alexia Eram a împlinit 19 ani, iar mama ei a avut grijă să îi transmită cât de mult o prețuiește și cât de importantă este prezența ei în familia lor. Alături de mesajul emoționant, știrista a împărtășit cu fanii ei o serie de imagini în care apare fiica ei, Alexia.


    Alexia Eram a împlinit 19 aniFoto Instagram
Alexia Eram a împlinit 19 aniFoto Instagram

"Tu eşti primul om care mi-a schimbat cu adevărat viaţa! Eram aşa de mândră când eram însărcinată cu tine, că nu mai conta nimic. Ce crezi? Şi acum e la fel. Îmi placi aşa de mult, că mi-e teamă să şi respir! Te iubesc, la mulţi ani, Alexia", a scris Andreea Esca pe Instagram.

Cât de bine arată Andreea Esca la 47 de ani

Andreea Esca arată impecabil la vârsta de 47 de ani. Știrista a mers la plajă alături de soț și nu a simțit niciun fel de inhibiție.


    Foto: Mihai Ionescu
Foto: Mihai Ionescu
image
image
image
image
image
image
Andreea Mantea David
9 acasa 7  1col cezara dafinescu jpeg
eva longoria facebook jpg
smiley gina pistol nunta 1 jpg
iubit deea maxer webp
oscar jpg