Andreea Esca, dată afară din casă: "Au închis ușa în față"

23 decembrie 2017
simeon stalpnicul png
Andreea Esca este cea mai apreciată preyentatoate de ştiri de la noifoto: PRO Tv

Andreea Esca și-a amintit cu amuzament de momentele frumoase și comice din copilărie, atunci când le crea probleme părinților.

Andreea Esca a fost dată afară din casă, de părinții ei din cauza faptului că a plecat fără să anunțe parinții, să se plimbe cu o vecină. Știrista a mărturisit că-și amintește de Crăciunurile copilăriei cu foarte multă bucurie.

„Eu l-am văzut când Moş Crăciun mi-a lăsat cadourile şi a zburat pe geam. Pe una dintre camere nu o foloseam aproape niciodată, o numeam camera a patra. Şi acolo venea Moşu’ şi lăsa cadourile. Am intrat o dată acolo şi l-am văzut şi a zburat pe geam. Mereu îmi aducea o păpuşă. Mereu când mă gândesc la Crăciun, mă gândesc la cel de când eram copii. Am plecat o dată cu o colegă de la grădiniţă şi cu bunica ei şi nu am zis nimănui şi tata nu m-a găsit. Până la urmă, m-au căutat şi eram în faţa blocului fetiţei şi mi-am luat o bătaie serioasă. M-au dat afară şi au închis uşa în faţă, m-au lăsat pe preş. Şi atunci am stat ce am stat şi am bătut la uşă să le cer pantofii, că m-au dat afară în papuci şi nu puteam să plec aşa”, a declarat Andreea Esca pentru Radio EuropaFm, în urmă cu ceva timp.

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
BeFunky collage (18) jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
bobonete jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
roxana nemes deschidere jpg
anne png
image png
image png
Dana Rogoz fiica jpg
BeFunky collage (22) jpg