Andreea Esca, despre ziua în care a devenit mamă: «Când m-am trezit, l-am văzut pe Cătălin Radu Tănase»

Ultima actualizare:
Alexia Eram, fata Andreei Esca, pare că îi calcă pe urme știristei de la ProTv
Alexia Eram, fata Andreei Esca, pare că îi calcă pe urme știristei de la ProTv

31 august, ultima zi oficială de vară, are o însemnătate aparte pentru familia Andreei Esca, căci este data în care vedeta PRO TV a devenit mamă. În viața ei și a soțului său a apărut atunci Alexia.

Andreea Esca a povestit, pe site-ul revistei pe care o conduce, AlistMagazine, despre orele premergătoare momentului în care a devenit mamă, sfârșitul verii anului 2000. Ziua a început încă de dimineață cu o vizită la medic, Andreea fiind convinsă că durerile i se trăgeau de la mâncarea de cu o seară înainte. Medicul i-a dat vestea că aceea va fi ziua în care-și va cunoaște fiica, iar totul s-a desfășurat apoi la foc automat, astfel că Alexia Margot și-a cunoscut părinții în jurul prânzului, la ora 13.10.


    Alexia a cucerit inimile tuturor celor din familie cu firea șugubeațăFoto: arhivă personală
Alexia a cucerit inimile tuturor celor din familie cu firea șugubeațăFoto: arhivă personală

Prima persoană pe care Esca a văzut-o când s-a trezit din anestezie a fost colegul Cătălin Radu Tănase, care venise să o viziteze, iar mai apoi a avut loc mult așteptata întâlnire cu Alexia, care și-a speriat puțin mama: avea doar 2.560 gr. Soțul Alexandre Eram, emoționat până la lacrimi, filmase operația.

Alexia a cucerit inimile tuturor celor din familie cu firea șugubeață
Alexia a cucerit inimile tuturor celor din familie cu firea șugubeață

"Au urmat câteva zile de dureri de burtă, și hai acasă. Eu n-am înțeles nimic o vreme. Cine este acest omuleț care stă la noi și cum trebuie să facem cu el, dar știam că este o minune de la Dumnezeu. Cum e posibil ca ceva atât de mic să fie perfect construit, să respire, să se miște și să devină om… Numai Dumnezeu poate crea așa ceva. Mă uitam în permanență să văd dacă respiră și, când mi se părea că nu o aud, o mișcam. Alex o spăla, pentru că era mai curajos și avea și experiență deoarece avusese grijă de sora lui mult mai mică. Iar eu încercam din răsputeri să alaptez, deși aveam niște dureri cumplite. După o lună și jumătate, neonatologul a hotărât să-i dăm lapte praf, pentru că nu se hrănea cum trebuie, și eram amândouă chinuite și nefericite. Când a făcut cunoștință cu biberonul, a început să mănânce cum trebuie și să se facă mare. Toată copilăria, Alexia a fost pentru  noi, parinții, dar și pentru bunici, un prilej de amuzament. Cânta, dansa, spunea poezii, se costuma… râdea tot timpul. Și devenea din ce în ce mai frumoasă, după ce îmi produsese ceva panică, până pe la 3 luni). Avea niște ochi albaștri care îmi înseninau viața, în fiecare zi. Apoi s-au făcut verzi, ca o mulțumire parcă pentru mama mea, care i-a fost alături, zi de zi, de când s-a născut", a mai adăugat știrista de la PRO TV.

Pe Cătălin Radu Tănase și pe Andreea Esca îi leagă o prietenie veche
Pe Cătălin Radu Tănase și pe Andreea Esca îi leagă o prietenie veche

Chiar dacă de-a lungul timpului au existat și momente de rebeliune, așa cum tinde să facă orice adolescent, Alexia a fost mereu un copil bun, care, așa cum mărturisește Andreea Esca, a făcut-o mândră de multe ori.

"A venit vremea să plece din cuib și să-și construiască viața, așa cum va dori. Iar noi, părinții, să o urmărim de la distanță și să ne mai dăm cu părerea, pe ici, pe colo. Și, bineînțeles, să fim întotdeauna la un semn distanță! Te iubesc, Alexia Margot! La mulți ani", a scris în încheiere Andreea Esca.

image
image
image
image
image
image
microfon pixabay jpg
caragea2 jpg
calina instagram jpg
1 sofia vergara jpg jpeg
Sâmbăta care tocmai ce a trecut a fost mare sărbătoare în familia cântăreței
banner nick radoi png
banner Jesica Zamfir png
banner maria lungu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net