Andreea Esca, dezvăluiri din dormitor: și-a părăsit primul iubit după ce i-a cerut să facă sex

Ultima actualizare:
Andreea Esca, o femeie foarte sexy
Andreea Esca, o femeie foarte sexy

Andreea Esca (46 ani) a lansat pe piață cartea autobiografică „Ce-am făcut când am tăcut”, la Editura Humanitas. Andreea Esca face în acest volum câteva dezvăluiri interesante din viața ei intimă. Vedeta PRO TV povestește despre primele experiențe sexuale și își explică alegerile la acest capitol.

Andreea Esca spune că despre prima dragoste merită să-ți amintești mereu, nu despre prima experiență sexuală. „Primul iubit nu se uită niciodată. Nu se poate să nu fi auzit asta măcar o dată. Amintirile mele mă leagă însă foarte strâns şi de al doilea. Întâi de toate, să cădem de acord că vorbim despre același lucru: primul – adică primul cu care facem dragoste. Sunt destule femei care trăiesc până la sfârșit alături de cel care a fost primul bărbat din viața lor şi care nici nu s-au gândit vreodată să cunoască altul. Cred, într-adevăr, că prima dată trebuie să facem dragoste cu cineva despre care gândim că este alesul pentru totdeauna. Atât de mult să îl iubim”, a spus știrista PRO TV în carte.

Andreea Esca l-a părăsit pe iubitul care i-a cerut sex

„Aveam obsesia asta cu «Merită»? Îmi amintesc că eram îndrăgostită în adolescență de un bărbat care mi-a spus într-o zi, nu după mult timp de când ieșeam împreună, că nu se poate să mai fim prieteni dacă nu mă culc cu el. Mă iubește prea mult şi nu mai rezistă să fim despărțiți de acest impediment. Ei bine, cu toate că eram topită după el, am considerat că nu merită să fie primul, doar pentru că mi s-a părut anormal să nu mă poată iubi fără actul sexual. Eu credeam că dragostea este mai presus de așa ceva şi l-am părăsit. Primul a devenit astfel prietenul meu din liceu, care m-a iubit ani la rând înainte să fim iubiți în sens fizic şi nu am regretat niciodată decizia. Deși cel care n-a mai ajuns să fie primul mi-a dovedit în timp că era într-adevăr foarte îndrăgostit de mine, că era de o calitate umană rară şi un foarte bun prieten. De ce vă spuneam însă la începutul poveștii că amintirile mă leagă foarte strâns de al doilea?”, a povestit Andreea Esca, probabil știrista din România cu cel mai mare salariu.

Andreea Esca: „Mama mi-a zis că nu primul contează, ci ultimul”

Andreea Esca a dat și câteva sfaturi despre cum să îți alegi bărbatul. În plus, ea a ținut să mărturisească și că marea ei dragoste a fost și este nimeni altul decât soțul ei, Alexandre Eram, care a fost și ultimul bărbat la care s-a oprit.


    Andreea Esca, o femeie foarte sexyfoto arhiva personală
Andreea Esca, o femeie foarte sexyfoto arhiva personală

„Pentru că după ce treci de faza «primului» şi începi să compari şi să alegi, îți dai seama că poți cunoaște oameni interesanți, care să te iubească la fel de mult sau chiar mai mult decât «primul», cu care te poți înțelege mai bine, așa încât «primul» va rămâne mai ales amintirea plăcută a unei vârste minunate. (…) Cred că pentru a fi fericit trebuie să ai mereu puterea de a o lua de la zero. Să te îndrăgostești de fiecare dată fără frică. Să te lași curtată, admirată, iubită, plânsă, detestată. Ăsta e jocul fascinant al dragostei, care te face să te simți vie. Mă gândesc că multe dintre deciziile unei fete țin şi de educația primită acasă. Dacă părinții o să-ți repete că primul trebuie să fie şi ultimul, până la urmă așa o să crezi şi tu. Nu vreau să condamn această idee. Numai că mama mi-a zis că nu primul contează, ci ULTIMUL. Şi de aici putem reîncepe discuția, fiindcă, în cazul meu, ultimul a fost… primul: primul francez pe care l-am cunoscut”, sunt dezvăluirile știristei PRO TV Andreei Esca, în cartea „Ce-am făcut când am tăcut”.

Citește și:

Adevărul despre povestea de dragoste dintre Andreea Esca și soțul ei

Cum arăta Andreea Esca la 19 ani, când s-a lansat în televiziune! O recunoști fără tunsoarea celebră?

image
image
image
image
image
image
Andreea Mantea David
9 acasa 7  1col cezara dafinescu jpeg
eva longoria facebook jpg
smiley gina pistol nunta 1 jpg
iubit deea maxer webp
oscar jpg