Andreea Esca, întâlnire de taină cu "cuscrii" la Braşov

simeon stalpnicul png
Andreea Esca și soțul ei, Alexandre Eram, alături de copiii lor, Aris (13 ani) și Alexia (16 ani)foto: arhiva personală

Alexia, fiica de 16 ani a Andreei Esca, are libertate deplină din partea părinţilor, aşa cum probabil şi-ar dori orice adolescentă. Fiica prezentatoarei se iubeşte cu Mario, fiul "adoptat " de Alex Velea, iar de Anul Nou familiile celor doi îndrăgostiţi s-au întâlnit pentru a petrece împreună. Dacă de Crăciun, Alexia şi Mario nu au fost împreună, se pare că au recuperat timpul pierdut de Revelion.

Mario a intrat sub aripa protectoare a lui Alex Velea și a Antoniei, cu care și locuiește din 2014, și chiar a început să urmeze exemplul mentorului său, în special în ceea ce privește look-ul, căci tatuajele și mușchii nu-I lipsesc, dar de Revelion adolescentul de 17 ani a preferat să petreacă în familia lui adevărată că părinţii biologici. Aşa se face că Revelionul a fost conjunctura potrivită pentru ca Andreea Esca să-şi cunoască "cuscrii", căci vedeta şi soţul ei, Alexandre Eram, au mers împreună cu Aris şi Alexia la părinţii lui Mario.

simeon stalpnicul png
Andreea Esca, alături de părinţii lui Mario Freshfoto: arhiva personală

"Ştiu ce am făcut aseară!", a fost descrierea făcută de Andreea Esca imaginii publicate pe contul ei de socializare. Se pare că familiile celor doi s-au distrat la un renumit restaurant din Poiana Braşov.

simeon stalpnicul png
Andreea Esca a petrecut la Poiana Braşovfoto: arhiva personală

Andreea Esca a vorbit recent despre relația fiicei ei de 16 ani, Alexia, cu micul artist “adoptat” de Alex Velea, Mario, de 17 ani.

”Chiar îmi place tare mult de Mario. Mi se pare un băiat talentat, muncitor, văd că e pasionat de ceva. E un băiat foaerte respectuos, dintr-o familie foarte normală, civilizată”, a spus Andreea Esca în cadrul unei emisiuni.

Cu toate că cei doi îndrăgostiți au o relație serioasă și frumoasă, aceștia nu și-au petrecut Crăciunul împreună anul acesta fiindcă fiecare a stat cu familia sa. Mario a mers la părinții lui, la Iași, iar familia Esca va petrece în Franța, acolo unde locuiesc părinții din partea tatălui. Totuși, cei doi îndrăgostiți vor fi nedespărțiți de Revelion și vor petrece împreună cu prietenii, dar şi cu părinţii.

Radu Mirică s-a sinucis
cub silvia chifiriuc png
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
rafael nadal si sotia sa
2 alexandru arsinel jpg jpeg
Alexandru Arsinel FOTO Mediafax
cub casă stela popescu png
cub regina elisabeta doliu (1) png
Aleksandr Vucic si Vladimir Putin FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
mihai bendeac stela popescu si arsinel
Alexandru Arsinel Arhiva Adevarul (6) JPG
image png
Alexandru Arsinel
alexandru arsinel jpeg
Alexandru Arsinel Arhiva Adevarul (3) JPG