Andreea Esca îşi face hotel la Cluj

Ultima actualizare:

    Andreea Esca şi Alexandre Eram au mai multe afaceri de familie
Andreea Esca şi Alexandre Eram au mai multe afaceri de familie

Au investit în Bucureşti, la Lehliu-Gară şi acum la Cluj. Andreea Esca şi soţul ei, Alexandre Eram, vor să construiască în ”buricul” târgului, în zona ultracentrală a municipiului Cluj-Napoca, un hotel de patru stele, pe locul unei clădiri istorice.

Imobilul va avea un etaj, mansardă şi o terasă imensă, trei curţi interioare, grădini, parcare subterană cu 16 locuri. Deja toate aprobările necesare au fost obţinute. Pe 28 noiembrie anul trecut, Consiliul Local din Cluj-Napoca îşi dădea OK-ul, într-o şedinţă extraordinară, pentru Planul Urbanistic de Detaliu care prevedea transformarea zonei de la intersecţia str.Napoca nr 17-str. Fortăreţei nr 4 într-un hotel. Potrivit unor surse din Primăria Cluj, investiţia este făcută de Andreea Esca împreună cu soţul ei, Alexandre Eram, şi cu mai mulţi asociaţi locali, care deţin deja terenul pe care se află un imobil cu valoare istorică.  


    Aşa arată acum clădirea de pe Strada Napoca
Aşa arată acum clădirea de pe Strada Napoca

Terenul pe care se va construi imobilul de lux are 1.144 mp, conform actelor aprobate de Consiliul Local şi este la o aruncătură de băţ de catedrală. Pentru că Esca, Eram şi ceilalţi proprietari nu pot demola clădirea istorică cu valoare de patrimoniu, ei o vor modifica şi renova total. În acest scop au angajat o echipă de şase arhitecţi. Potrivit aprobării date de Consiliul Local, investitorii au obligaţia ca în doi ani să ridice clădirea. Cei doi au deja lansate o linie vestimentară pentru copii, una de bijuterii şi un lanţ de magazine de cosmetice.


    Terenul are o suprafaţă de 1.144 mp
Terenul are o suprafaţă de 1.144 mp

Firmele de cosmetice, administrate de soţul vedetei TV, nu au mers prea bine, înregistrând pierderi an de an. Pentru a relansa afacerile, în 2015, cei doi soţi au hotărât să investească la Lehliu Gară, într-o fostă întreprindere aflată în paragină: Unirea. Ei voiau să o transforme într-o modernă fabrică de confecţii. Pe de altă parte, Andreea Esca înregistrează profit cu firma sa prin care îşi derulează activităţile din domeniul televiziunii, vedeta câştigând 120.000 € în ultimii doi ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net