Andreea Esca, la plajă: poze neretușate, sâni naturali, forme voluptuoase


    Fotoreporterii Click! au surprins-o pe Andreea Esca la plajă, alături de soțul ei, Alexandre EramFoto: Mihai Ionescu
Fotoreporterii Click! au surprins-o pe Andreea Esca la plajă, alături de soțul ei, Alexandre EramFoto: Mihai Ionescu

Andreea Esca, probabil cea mai cunoscută figură din PRO TV, nu a făcut din viața personală un secret de stat, afișând pe rețele sociale poze din timpul liber, din vacanțe sau de la reuniuni de familie. Însă imagini cu ea, relaxându-se în costum de baie, lângă francezul sexy de acasă, Alexandre Eram, nu s-au văzut prea des. Click! ți-o arată pe vedetă așa cum nu o vezi la pupitrul știrilor de la ora 19.00!

Andreea Esca a devenit emblema ProTV, alături de care şi-a început cariera la 1 decembrie 1995, printr-un salut rămas celebru, „Bună seara România, Bună seara Bucureşti, Pro TV te salută”. Are 46 de ani, doar 1,62 metri înălţime, însă atuurile ei fizice sunt zâmbetul mortal şi decolteul generos. Prezentatoarea ştirilor de la ora 19.00 ştie să-şi pună bustul în valoare şi alege mereu ţinute sexy atât la evenimentele mondene, cât şi la pupitrul ştirilor. Rochiile cambrate în talie, de lungime medie și cu vedere la decolteu sunt preferatele ei.

Dar iată că fotoreporterii Click! au realizat fotografiile pe care toți fanii Andreei doreau să le vadă: cu știrista în costum de baie, la plajă. Andreea Esca și soțul ei, Alexandre Eram, s-au aflat în weekend pe Litoral alături de fiica lor, Alexia, și de iubitul acesteia, Mario Fresh. Seara s-au distrat în Constanța, la festivalul Neversea, iar ziua își încărcau bateriile la plajă.

Esca a făcut un gest spontan, mai neortodox
Esca a făcut un gest spontan, mai neortodox

Citeşte şi

Cum arăta Andreea Esca la 19 ani, când s-a lansat în televiziune! O recunoști fără tunsoarea celebră?

Andreea Esca, dezvăluiri din dormitor: și-a părăsit primul iubit după ce i-a cerut să facă sex

Noi am surprins-o pe Andreea sâmbătă, pe o plajă privată din Mamaia. Era îmbrăcată cu un costum de baie negru, simplu, cu un sutien neîncăpător pentru dotările de care are ea parte. Părul prins, ochelari mari, cercei lungi. Lângă ea, preocupat mai mult de telefon, bărbatul cu care s-a măritat la 29 aprilie 2000, omul de afaceri francez Alexandre Eram (49 de ani). Spre deosebire de multe vedete care fac tot posibilul să nu fie văzute la plajă, ba chiar „se bronzează” îmbrăcate, Andreea Esca și-a păstrat și de această dată firescul, naturalețea dezarmantă, șarmul. Nu are abdomen sculptat, dar nu s-a ferit să se afișeze în costum de baie în văzut tuturor, nu are cele mai subțiri picioare, dar nu s-a înfășurat în prosop, iar prin această atitudine nu face decât să-și sporească numărul fanilor și să câștige admirația femeilor care poate, până acum, aveau complexe legate de aspectul fizic.

Alexia, fiica Andreei Esca, la Neversea cu iubitul Mario Fresh

Alexia și Mario sunt de aproape 3 ani împreună
Alexia și Mario sunt de aproape 3 ani împreună

Alexia Eram (19 ani) și Mario Fresh (20 de ani) au format unul dintre cele mai cool cupluri de la Festivalul Neversea, eveniment care a avut loc în weekend, pe plaja Modern din Constanța. Alexia și Mario sunt de aproape 3 ani împreună și iată că rezistă în ciuda distanței, fiica Andreei Esca fiind studentă la Londra. Și nu doar Alexia și Mario au dansat până la epuizare la Neversea. Andreea Esca le-a făcut concurență serioasă. Știrista PRO TV s-a dezlănțuit la show-urile de pe scena principală, mai ales la Guess Who și Grasu XXL, dar apoi s-a refugiat pe scena Nostalgia, unde s-a dat în spectacol pe muzica anilor ’90.

Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
culori brazi 2022
infidelitate 0 jpeg
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
concediul de odihnă
caine covid carantina china foto twitter jpg
filme de craciun
judecatori magistrati bani venituri pensii shutterstock
Ivana Knoll FOTO Instagram png
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg