Andreea Esca, mesaj pentru David Popovici, după obținerea titlului olimpic la proba de 200 m liber: „Meriți cu vârf și îndesat!”

Ultima actualizare:

David Popovici, campionul României care a luat medalia de aur la 200 m liber, a primit admirație și recunoștință din partea milioanelor de români. Andreea Esca a dorit să-i transmită tânărului un mesaj de-a dreptul emoționant. 

Andreea Esca și David Popovici / foto: Social media
Andreea Esca și David Popovici / foto: Social media

La vârsta de doar 19 ani, sportivul a adus medalia de aur României la proba de 200 de metri liber, la Jocurile Olimpice care se desfășoară, în această perioadă, în capitala Franței. David Popovici nu a adus doar prima medalie olimpică pentru România la JO2024, ci și cel dintâi „aur” pentru înotul masculin din istoria țării noastre.

Andreea Esca: „Ți-a dat Dumnezeu talent!”

Știrista de la Pro TV este realmente mândră de victoria obținută de David Popovici. L-a felicitat atât pe el, cât și pe părinții și antrenorii acestuia. 

„Dragă David Popovici, îți mulțumesc pentru că ne faci atât de fericiți! Dar mai presus de asta, tu trebuie să știi că tot ce ai obtinut, meriți cu vârf și îndesat! Pentru că muncești enorm, pentru că ești atât de concentrat pe ce ai de făcut, pentru că ești un om bun, pentru că ești tenace, pentru că ești inteligent, pentru că îți place ceea ce faci, pentru că iubești competiția, pentru că ți-a dat Dumnezeu talent, pentru că știi să depășești momentele mai puțin bune, pentru că înotul este viața ta!

Apoi, aș vrea să le mulțumesc părinților tăi, știu ei pentru ce! Și educatorilor/antrenorilor tăi și întregii tale echipe. Toți ne-ați făcut să auzim imnul la @olympics 2024 și să avem pentru prima dată un român cu medalie de aur, la natație/masculin, într-o Olimpiadă! #mulțumesc PS. Acum realizez că sunt fix 20 de ani de cand luai și tu @cameliapotec aurul la Olimpiada de la Atena …” - a fost mesajul transmis de Andreea Esca, în dreptul unei fotografii în care apare alături de David Popovici. 

David Popovici: „Mă bucur că țara m-a urmărit!”

După ce a obținut titlul olimpic, vizibil năpădit de emoții, David Popovici a transmis și el primul mesaj.

  „Este un vis împlinit. Mă bucur foarte tare, sper să nu încep să plâng la imn. Mă bucur că am scris istorie şi dacă eu am putut, un băiat obişnuit, doar cu dorinţă arzătoare şi puternică, atunci oricine poate. Treaba încă nu s-a încheiat, dar bineînţeles că o să mă bucur, este o realizare imensă, în primul rând pentru mine. Mă bucur că ţara m-a urmărit, că sunt atât de mulţi români în tribună, părinții mei și sunt fericit că au urmărit și ei această cursă. Mă bucur pentru că am luptat până la final. Sunt un băiat care înot mai repede. Îmi cer scuze pentru emoțiile mele. Sunt un băiat obișnuit, care înoată repede”, a spus la TVR 1, la câteva minute după cursa de aur, David, primul campion al României la aceste Jocuri Olimpice.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Anamaria Ferentz png
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net