Andreea Esca: «Nu mi-am pus înapoi verigheta pe deget»

Ultima actualizare:

    Andreea Esca a organizat  joi un eveniment, în parcarea  unui mall. Fiica ei, Alexia,  i-a dat o mână de ajutor
Andreea Esca a organizat joi un eveniment, în parcarea unui mall. Fiica ei, Alexia, i-a dat o mână de ajutor

Vedeta PRO TV Andreea Esca (47 de ani) a organizat, joi, o mică petrecere în aer liber, cu ocazia lansării numărului 15 al revistei A-List, unde e redactor şef. Evenimentul din parcarea unui mall a reunit multe vedete, care au ascultat discursul Andreei din propria maşină.

Andreea Esca a respectat toate restricţiile, la acest eveniment, aşa că invitaţii, numai vedete de top, au purtat măşti chirurgicale şi au păstrat distanţa regulamentară, de minimum 2 metri. Cu acest prilej, Andreea ne-a oferit un scurt interviu, inclusiv despre perioada de izolare şi despre dorul de părinţi: „Mă bucur că a ieşit bine evenimentul, că nu a plouat. În perioada de izolare am avut mare noroc că jurnalul s-a ţinut în continuare, deci practic programul meu nu a fost foarte schimbat, doar că nu m-am mai întâlnit cu aceiaşi colegi în fiecare zi. A fost greu, pentru că nu eşti obişnuit să nu fii alături de cei dragi, fizic vorbind.

"Am fost departe de părinți o perioadă!"

Cristina  Cioran, în  decapotabilă
Cristina Cioran, în decapotabilă

Am fost departe de părinţi pe care nu i-am văzut o perioadă. Dar ne-am văzut de ziua mamei, între timp a fost bine că am putut să ne întâlnim. Consider că am învăţat şi multe lucruri noi datorită sau din cauza acestei situaţii”.

Lucian Mândruţă, cu soţia
Lucian Mândruţă, cu soţia

S-a ocupat mai mult şi de gospodărie: ”Am gătit mult mai mult decât o făceam înainte, am avut timp să stau la poveşti cu copiii mei, chiar au mai fost lucruri frumoase”. Andreea ascultă sfaturile medicilor care susţin că în această perioadă de pandemie e mai igienic şi mai sănătos să nu purtăm inele şi brăţări, astfel că vedeta PRO TV s-a conformat: ”Încă nu mi-am pus înapoi verigheta pe deget, nu am nici un fel de bijuterie pe mâini,  ca să nu le scot şi să le pun toată ziua”, a mai adăugat aceasta. Alexandre Eram, soţul ei, nu a scăpat-o o secundă din ochi, la eveniment, ocupându-se de realizarea fotografiilor.

Ioana Ginghină
Ioana Ginghină

Au răspuns invitaţiei mai mulţi prieteni, printre ei numărându-se Andi Moisescu, Cristina Cioran, care a venit la volanul unei maşini decapotabile, Ioana Ginghină, Sore, Amalia Enache, Simona Pătruleasa, Emanuel ex-Stigma cu familia, Amalia Năstase, Olimpia Melinte din „Vlad”, Dana Săvuică, Andreea Antonescu şi Lucian Mândruţă cu soţia.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton  Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
4 grace kelly profimedia 0173054540 jpg jpeg
tora vasilescu captura video jpg
connect r si fiica maya jpg
oana zavoranu instagram jpg
banner irina columbeanu png
corina bud colaj instagram jpg
margareta paslaru facebook jpg
mirela vaida concert cold play colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net