Andreea Esca, show total la concertul Carla's Dreams

Ultima actualizare:

    Trupa Carla's Dreams a concertat sâmbătă pe Arenele RomaneFoto: Miluta Flueras/Facebook
Trupa Carla's Dreams a concertat sâmbătă pe Arenele RomaneFoto: Miluta Flueras/Facebook

Carla's Dreams au lansat, sâmbătă seara (7 mai), cel de-al doilea albumul, „NGOC”, în cadrul unui concert. Mii de fani au venit pe Arenele Romane pentru a asculta piese deja celebre precum “Eroina” sau “Da, mamă”, iar din public nu au lipsit numeroase vedete.

Show-ul Carla's Dreams a fost 100% live, presărat cu momente amuzante şi energice sau sensibile şi emoţionante. Altături de trupă, pe scenă au urcat invitaţi speciali, artisti iubiţi şi cunoscuţi precum Vanotek, Nicoleta Nucă, Ianka, Loredana, Antonia şi Delia.

Fanii veniţi la concert au putut asculta pentru prima dată mai multe piese: Antonia a cântat alături de moldoveni noul ei single, "Suna-mă”, iar Loredana a interpretat melodia “O fată singură-n noapte”, într-o variantă refăcută de cei de la Carla’s Dreams. O altă premieră a fost piesa “Acele”, noul single semnat de Carla's Dream, piesa care va fi inclusă pe următorul album al artiştilor la care deja au început să lucreze.

Gabriel Cotabiţă şi Kamara au fost şi ei la concertul Carla's Dreams
Gabriel Cotabiţă şi Kamara au fost şi ei la concertul Carla's Dreams

Vedetele au dansat pe rupte

Arenele Romane au fost neîncăpătoare pentru fani, printre care s-au aflat şi numeroase vedete din showbizz-ul autohton care au venit să vadă showul. A existat o zonă VIP unde vedetele s-au simţit foarte bine. Gabriel Cotabită s-a bucurat de concert alături de iubită, dar şi de prieteni, şi chiar a fost surprins stând de vorbă cu Kamara de la Alb Negru. Andreea Esca a venit cu fiul şi cu soţul, şi a dansat cot la cot cu aceştia, într-un hanorac Carla’s Dreams.

În tribuna vedetelor s-au mai aflat Tania Budi cu prieteni, Dana Săvuică, Cătălin Măruţă, Giulia Anghelescu Huidu şi soţul ei, Mira, Ioana Anuţa – Jo de la X Factor, soţul Deliei, actorul George Piştereanu, Marian Vasilescu (“Românii au talent” şi “Vocea României”), Codin Maticiuc, BroMania şi mulţi alţii. 

image
image
image
image
image
image
vedete bani colaj facebook jpg
becky hill brit awards 2024 profimedia jpg
Jamila si Laura Laurentiu FOTO Youtube
gami iubita jpg
banner Alina Radi png
Gabriela Cristea scaled e1693250543479 1024x577 jpg
constantin codrescu valeria gagealov drama jpg
cub irina columbeanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net