Andreea Esca și fiica ei, întâlnire neașteptată cu Gerard Pique, în vacanța din Dubai. Cum s-au fotografiat aceștia

Ultima actualizare:

    Andreea Esca și Alexia Eram s-au pozat cu Gerard PiqueFoto Instagram
Andreea Esca și Alexia Eram s-au pozat cu Gerard PiqueFoto Instagram

Andreea Esca și fiica, Alexia Eram, au plecat într-o vacanță în Dubai unde au avut parte de o surpriză de zile mari. Cele două se relaxează împreună și au avut parte de o întâlnire neașteptată cu unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști. Acestea au apărut într-o fotografie alături de starul celor de la FC Barcelona, fundașul Gerard Pique.

Timp de câteva zile, Andreea Esca nu va prezenta Știrile Pro TV, dat fiind faptul că a plecat într-o vacanță alături de fiica sa. Acsta au ales o destinație care se află la cinci ore de București, mai precis, ele se relaxează în Dubai, în unul dintre cele mai luxoase hoteluri.

Acestea s-au postat pe rețelele de socializare în timp ce și-au făcut și propriile parfumuri, cu aromele pe care le-au dorit. Parfumul Alexiei se cheamă Margot, acesta fiind al doilea nume al său. Andreea Esca și fiica au avut parte și de cea ma neașteptată întâmplare.

Mama și fiica s-au întâlnit pe holul hotelului cu unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști și anume: Gerard Pique. Ele nu au ratat ocazia și s-au pozat împreună cu el. Gerard Pique e cunoscut și pentru că este partenerul de viață al Shakirei.

Pe rețelele de socializare, Andreea Esca a scris că ea credea că e atât de înalt și că fiul ei, Aris Melkior, e fanul lui. „Când ții cu Real, dar nu poți să-l refuzi pe Pique, daca vrea o poză ?‍ Aris, crezi că i-am spus cu cine țin? Nuuuu. I-am spus că tu ești fanul lui. Asta este pentru tine”, a scris ea. 


    Andreea Esca și Alexia Eram s-au pozat cu Gerard PiqueFoto Instagram
Andreea Esca și Alexia Eram s-au pozat cu Gerard PiqueFoto Instagram

Shakira, despre relaţia cu Pique: „Mi-a spus că nu-şi doreşte un viitor cu o femeie nefericită“

Pique și artista din Columbia, Shakira, care formează un cuplu din 2011 și au doi copii (Milan și Sasha), tocmai s-au decis să-și vândă vila din Miami, pe care artista o cumpărase în 2001, pentru trei milioane de dolari.

„Niciodată nu am fost un cuplu tradiţional. Nu avem un acord scris prin care ne împărţim treburile casnice, dar amândoi suntem părinţi dedicaţi şi încercăm să ne sprijinim reciproc. Nu ştim cum să facem altfel lucrurile. Uneori e greu când unul dintre noi nu îşi poate vedea copiii timp de o lună sau mai mult. E greu, dar reuşim să ne sunăm prin Facetime aşa că suntem tot timpul conectaţi şi acest lucru ajută foarte mult“.

„Gerard m-a văzut plângând de foarte multe ori. Credeam că nu îmi voi mai relua cariera. Mi-a spus că nu îşi doreşte un viitor cu o femeie nefericită. Toată lumea producea muzică, iar eu îmi revenisem, dar eram blocată în casă cu copiii. «Du-te şi fă ce-ţi place, du-te şi munceşte», mi-a spus“, a dezvăluit Shakira.

image
image
image
image
image
image
smiley instagram jpg
Ioana Ginghina, despre rochia de mireasa si a treia nunta   Instagram (2) jpg
Buhnici Captura Youtube PNG
raul tisa instagram jpg
gabriela cristea tavi clonda webp
theo rose 696x393 jpg