Andreea Esca şi soţul ei vorbesc ''codat'' în public

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Pe cât de volubilă pare în preajma oamenilor, pe atât de precaută este frumoasa prezentatoare atunci când vine vorba de intimitatea ei. Aşa se face că la orice eveniment la care participă alături de soţul ei, cei doi comunică doar “codat “.

Andreea Esca şi Alexandre Eram sunt căsătoriţi de 17 ani. În tot acest timp, ea dat impresia că este omul căruia nu-i lipseşte nimic. Este normal. Soţul ei are  afaceri prospere, iar ea are un salariu... de legendă. Alături de Eram ea se afişează la multe evenimente, deşi francezul nu este foarte amator de zona mondenă, doar că îşi iubeşte atât de mult soţia, încât acceptă orice de dragul ei. Ce nu ştiu mulţi, este că la toate sindrofiile unde îşi fac apariţia,din motive necunoscute, cei doi poartă dialoguri “codate”. Adică ei doar şuşotesc, cât să nu audă stânga-dreapta ce vorbesc, şi doar în franceză! Aşa s-a întâmplat şi în acest weekend la Bucharest Streed Food Festival, unde vedeta şi-a făcut apariţia alături de Eram , iar după ce şi-au comandat ceva de mâncare s-au aşezat la o masă  unde şi-au ‘’ciripit ‘’ doar în franceză.  

Puțină lume știe cât de mult s-a străduit Andreea Esca să-l cucerească pe cel care i-a devenit soț în 2000, omul de afaceri francez Alexandre Eram.

Știrista a povestit în amănunt cum s-a derulat ”proiectul de cucerire”, cu micile victorii, dezamăgirile și speranțele care au precedat momentul cel mare, într-un interviu pentru revista Tango / Marea Dragoste. Începutl îl știa toată lumea. Andreea Esca l-a cunoscut pe Alexandre Eram la o petrecere. L-a remarcat în mulțime și a rugat-o pe fosta soție a lui Adrian Sârbu să il prezinte. Ce a urmat, însă, îi va pune pe gânduri pe cei care credeau că Andreea e genul care obține ușor orice își dorește.

”L-am văzut așa de frumos, și am întrebat o prietenă cine este băiatul acesta. Lavinia Sârbu, fosta soție a lui Adrian Sârbu, se ocupa de vestimentația noastră la Pro Tv pe vremea aceea și mi-a zis: știu eu, stă cu noi pe stradă, sacourile voastre le facem la fabrica unde lucrează el. Vrei să ți-l prezint? Îl cheamă Alexandru. Da, îi zic. L-a chemat și am început să vorbim. Mi-a spus că e francez. El era directorul fabricii. Lucra acolo pentru că tatăl lui îl cunoștea pe omul care avea această fabrică. El, nefăcând stagiul militar în Franța, avea varianta să se ducă într-o țară în curs de dezvoltare, să lucreze într-o uzină și să ajute țara să se dezvolte. Venise în România, la prietenul tatălui lui, el neavând nicio treabă cu țara noastră, mama lui fiind franțuzoaică, iar tatăl lui, un arhitect armean care trăiește la Paris.

image
image
image
image
image
image
Andreea Mantea David
9 acasa 7  1col cezara dafinescu jpeg
eva longoria facebook jpg
smiley gina pistol nunta 1 jpg
iubit deea maxer webp
oscar jpg