Andreea Ibacka a fost externată din spital! Cum arată proaspăta mămică după ce a născut

Ultima actualizare:
Andreea Ibacka a fost externată din maternitate
Andreea Ibacka a fost externată din maternitate

După ce i-a dat naștere unei fetițe perfect sănătoase, Andreea Ibacka se pregătește să-i arate micuței sale locuința pe care o va numi de acum în colo „acasă”. Fericita mămică a fost externată din spital, după ce a născut prin cezariană, neexistând complicații în timpul intervenției. La plecarea din maternitate, Andreea a dorit să imortalizeze momentul și a publicat imaginea ulterior pe rețelele de socializare, unde a fost asaltată de gândurile bune ale admiratorilor săi.

Andreea Ibacka a devenit mămică pentru prima dată marți, 4 decembrie, atunci când a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Sâmbătă, 8 decembrie, la doar câteva zile de la naștere, vedeta a fost externată din spital, fiind nerăbdătoare să o aducă acasă pe micuța ei și a lui Cabral. Pentru a-și aminti cu plăcere, peste ani, de această zi specială, înainte de a părăsi maternitatea, vedeta a ținut să imortalizeze momentul. 

Andreea Ibacka, imagine emoționantă la ieșirea din maternitate

Vedeta a fost fotografiată alături de bebelușul ei, în timp ce aceasta nu-și putea lua ochii de la micuță. Luând în calcul anotimpul friguros în care fetița s-a născut, mămica a „înfololit-o” bine pe cea mică la prima ei ieșire în lume, pentru a se asigura că aceasta nu răcește. Ulterior, imaginea a fost publicată de către Andreea pe rețelele de socializare, unde admiratorii săi le-au transmis celor două toate gândurile lor bune. „Ai văzut, a ieșit soarele. Hai să mergem acasă la noi!”, a scris soția lui Cabral în dreptul imaginii emoționante. 

Andreea a avut parte și de o surpriză la maternitate
Andreea a avut parte și de o surpriză la maternitate

Andreea Ibacka a născut prin cezariană

Deși actrița și-a dorit să nască pe cale naturală, se pare că medicii care au asistat la naștere au decis, în cele din urmă, că micuța Andreei va veni pe lume prin cezariană. Cabral a explicat ulterior, în cadrul unei emisiuni, care au fost motivele din spatele acestei decizii. 

„Andreea a vrut foarte mult să nască natural şi, până la urmă, nu s-a mai putut. Mult prea multe complicaţii. Plus că Andreea e micuţă, e minionă, iar copilul a avut 3,6 kilograme. Doctorul a zis. Andreea e ok, nu e în cea mai spectaculoasă perioadă din punct de vedere fizic, dar este mai frumoasă ca niciodată şi este fericită”, a explicat Cabral la Pro TV. 

Prima imagine cu fetița Andreei și a lui Cabral
Prima imagine cu fetița Andreei și a lui Cabral

Micuța nu are încă nume

Deși fiica cea mare a lui Cabral, Inoke, rezultată din căsnicia cu Luana Ibacka, le-a propus celor doi părinți un nume pentru micuța ei surioară, se pare că aceștia nu s-au decis nici acum în ceea ce privește numele bebelușei, astfel încât aceasta este momentan alintată cu numele de „cod” Petunia. Cine știe, poate aceasta chiar va fi varianta finală de nume al celei mici, având în vedere că atât fericiții părinți, cât și apropiații acestora, s-au obișnuit să o numească în acest fel pe micuță. 

„Sunt Cabi. Tatăl lui Inoke și al... Petuniei (da, nu avem nume nici acum).În primul rând... vă spun că m-ați făcut praf cu mesajele de ieri. V-ați oprit și ne-ați urat frumos, de m-a luat și mai tare de cap. Și pentru asta vă mulțumim! (..) Pitica e bine. Grăsuță, scandalagioaică și atentă deja la tot ce e în jur.Andreea Ibacka e bine și ea. Mă rog, fericită leșinată.. Am pus prima poză pe care o am cu ea. Ea mă ține de deșt, eu leșin… d-astea”, a scris Cabral, în stilul caracteristic, pe rețelele de socializare.


    Prima imagine cu fetița Andreei și a lui Cabral Foto Facebook
Prima imagine cu fetița Andreei și a lui Cabral Foto Facebook
image
image
image
image
image
image
banner cristina siscanu png
banner alexia eram png
9a85594f 2c99 4bc3 9f37 32a5e8b975c9 jpeg
image png
George Burcea si fetitele sale 3 jpg
image png
image png
lidia buble jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net