Andreea Ibacka a născut o fetiță perfect sănătoasă

Ultima actualizare:
Andreea Ibacka a născut o fetiță
Andreea Ibacka a născut o fetiță

Andreea Ibacka a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Cabral a anunțat de câteva ore faptul că Andreea se pregătea să aducă pe lume primul copil al ei. Cabral este foarte bucuros și a publicat mai multe fotografii pe rețelele de socializare unde a apărut îmbrăcat în halat de spital, iar în decrierea imaginilor el a anunțat pe lume venirea celui de-al doilea copil al său.

Andreea Ibacka a stat cu sufletul la gură până ce a născut, însă totul a decurs bine și fetița este perfect sănătoasă, potrivit viva.ro. Cabral mai are o fiica dintr-o căsnicie anterioară, Inoke.

Andreea Ibacka a adus pe lume primul copil și este foarte fericită că în sfârșit a devenit mamă. Cabral a publicat o imagine alături de soția sa din maternitate.


    Andreea Ibacka a născut o fetițăFoto Facebook
Andreea Ibacka a născut o fetițăFoto Facebook

'Eu cred că e doar grasă. Și ne-a mințit atâtea luni că ar fi gravidă, de-am stat ca băbălăul cu sufletul la gură. Sigur e grasă, sau balonată, ceva… că s-a făcut termenul și nu văd niciun copil în plus prin casă. Aloooo! Dă-mi copilu’, Andreea Ibacka!', a scris Cabral pe una dintre rețelele de socializare.

image
image
image
image
image
image
Imagine WhatsApp 2023 03 24 la 21 32 30 jpg
https   tacataca prosport ro wp content uploads 2022 12 theo bun jpg
Tom Cruise jpeg
andreea marin in vacanta cu iubitul si cu fiica 3 1024x1024 jpeg
Zoli Toth FOTO Facebook
Gisele Bundchen Getty jpg