Andreea Ibacka, despre schimbările de când a devenit mămică: «La primul copil nu prea știi de capul tău»

Ultima actualizare:

    Andreea Ibacka, despre viața de mămicăFoto: Instagram
Andreea Ibacka, despre viața de mămicăFoto: Instagram

Andreea Ibacka, soția lui Cabral, a vorbit în cadrul unui interviu despre schimbările care s-au produs în viața sa de când a devenit mămica lui Namiko. Actrița a povestit despre subiectul cu numărul 1 la mămici: oboseala și cearcănele, dar și despre implicarea lui Cabral, greutatea de după naștere, depresia postnatală și alte subiecte care i-au umplut ultimele luni din viață.

La întrebarea cum e arată viața ei de mămică, Andreea a răspuns: „Magică, binecuvântată, aglomerată. Oricâtă documentare ai face înainte, la primul copil nu prea știi de capul tău preț de vreo câteva luni, până intri în ritm. Schimbările sunt copleșitoare din toate punctele de vedere, iar hormonii fericirii fac o lume întreagă să se învârtă în jurul micului suflețel.

A crescut foarte frumos (fetița lor n.r), este sănătoasă, mereu veselă, super sociabilă. Suntem foarte norocoși și recunoscători pentru tot ce trăim alături de ea. Agitația e firească la vârsta ei. Iar dacă mai aude și vreun ritm antrenant în boxe, n-o putem opri din dans. Are deja un playlist preferat, asta fiindcă muzica e pentru ea o bucurie pură”, a declarat actrița pentru ciao.ro.

Andreea Ibacka, despre cum arată viața ei de mămică

Andreea a mai mărturisit că cearcănele n-au evitat-o nici pe ea, însă socrii o ajută foarte mult în creșterea fetiței ei și nici Cabral nu se dă în lături, chiar dacă este mai mereu ocupat cu filmările pentru emisiunea pe care o prezintă.

„Cearcăne aveam deja, doar că de câteva luni am trecut în liga profi. Nopțile sunt încă destul de zbuciumate. Ba câte o măsea, ba câte un salt mental, ba câte o alăptare nocturnă. Sau două – trei – patru…(..)

Cei doi soți nu prea au arătat-o pe Namiko pe rețelele de socializare
Cei doi soți nu prea au arătat-o pe Namiko pe rețelele de socializare

Timpul liber e aproape absent. Momentan. Chiar și așa, apreciez micile prilejuri de răsfăț și încerc să le fac să conteze. Număr pe degete vreo câteva băi cu săruri de cadă, câteva seriale văzute pe bucățele cu monitorul camerei de supraveghere pe genunchi, câteva pahare de prosecco, vreo două cine în oraș în doi (la matineu).

Cabral în perioada acesta filmează foarte mult pentru „Ce spun românii”, însă Namiko nu vrea să adoarmă până nu ajunge și el acasă. Și-au făcut un ritual al lor, dansează câteva minute cu ea în brațe, aproape în fiecare seară o adoarme așa”, a mai adăugat soția lui Cabral, explicând că de la el a învățat să îi facă baie micuței lor.

Cum a slăbit Andreea Ibacka după sarcină

„De fapt nu am slăbit, pur și simplu nu am acumulat multe kilograme, au fost doar 9. Practic, doar sarcina în sine. Luna și kilogramul, cam acesta a fost ritmul de la început și până la termen. Nu știu dacă e o situație comună, dar eu am avut inclusiv perioade de stagnare. Și poate sună greu de crezut, dar nu m-a preocupat și nu am influențat cu nimic treaba aceasta. Într-adevăr, am poftit la mâncăruri sănătoase (ciorbe, salate, acrituri) și nu la dulciuri”, a mai spus Andreea. În legătură cu depresia postnatală, vedeta a explicat că nu s-a confruntat, din fericire, cu ea, poate și pentru că a fost ocupată cu amenajarea locuinței lor.

„Am avut norocul de a nu trece prin așa ceva, poate fiindcă în paralel eram prinsă cu amenajarea casei (când am născut nu aveam nici geamuri la parterul casei). Între o alăptare și alta fugeam în plin șantier, eram în discuții cu meseriașii, la cumpărături sau studiam oferte, căutam idei de design. Ce vreau să spun e că aveam gândurile împărțite în 7 direcții diferite, probabil a contat. Dar sunt convinsă că stările de depresie postnatală nu-s vreun moft”, a mai adăugat actrița, care a anunțat, de asemenea, că ar putea reveni pe micile ecrane, într-un nou proiect.

image
image
image
image
image
image
theo rose 696x393 jpg
laura cosoi colaj facebook jpg
banner oana roman fiica png
copii adela popescu radu valcan jpg
diego maradona daniela mori jpg
gheboasa instagram png
actrita irina gardescu jpg
cub andreea balan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net