Andreea Ibacka, prima fotografie cu chipul fetiței ei și a lui Cabral! Cu cine seamănă Namiko


    Namiko, fetița lui Cabral și a Andreei, este comoara părințilorfoto: Instagram / Andreea Ibacka
Namiko, fetița lui Cabral și a Andreei, este comoara părințilorfoto: Instagram / Andreea Ibacka

La început, când minunea lor a venit pe lume, Cabral și Andreea Ibacka spuneau că vor să fie discreți în privința publicării fotografiilor cu micuța lor pe rețelele de socializare.

Ca toți părinții mândri însă, cei doi nu s-au putut abține să nu urce pe conturile lor personale imagini în care apare Namiko, însă, ținându-se de promisiune, acestea constau doar în ipostaze în care fetiței lor nu i se vedea mai deloc chipul.

Acum însă, când Namiko a mai crescut, se pare că, din dorința de a se mândri cu fetița lor sau pur și simplu nemairezistând presiunii admiratorilor lor care erau extrem de curioși cu privire la acest subiect, iată că cei doi părinți au decis să publice și prima imagine în care apare clar chipul micuței.

Și, așa cum era de așteptat, prietenii lor virtuali s-au întrecut pe ei înșiși atunci când a venit vorba de complimente. Namiko este adorabilă și pare să fi moștenit câte ceva din fiecare. Îmbrăcată într-o rochiță roz pal și purtând o bentiță asortată, fetița a fost zâmbăreață în fața camerei de fotografiat, spre deliciul fanilor părinților ei.

În imaginea de pus în ramă apar, bineînțeles, și Andreea și Cabral, mai zâmbitori ca niciodată și ei. „Familie, iubire, fericire”, au fost doar câteva dintre tag-urile puse de Andreea Ibacka în dreptul imaginii care i-a bucurat pe fani.

Ce spunea Cabral despre expunerea fetițelor lui

La scurt timp după ce a devenit tată pentru a doua oară, Cabral le-a mulțumit tuturor celor care i-au trimis mesaje de felicitare și a anunțat că nu va fi foarte generos cu fotografiile cu micuța pe rețelele sociale.

„La fel cum n-am prea expus-o pe Inoke, n-o voi expune nici pe sor'sa a' mică. E mai bine așa, mai ales pentru ele”, a anunțat Cabral. Prezentatorul de la Pro TV mai are o fată, Inoke (16 ani), din căsătoria cu Luana (2000-2006).

8 boca arsenie  jpeg
Mihaela Borcea 9 jpg
FotoJet jpg
eticheta alimente jpg
somn shutterstock 398208937 jpg
transylvania 3902156 1920 jpg
mihai voropchievici jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
FOTO Valer Kovacs
shutterstock carbune
image
image
image
image
FotoJet jpg
Mihaela Borcea 9 jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg
foto1 parada GettyImages jpg