Andreea Ibacka, primele declarații despre sarcină. În serialul "Adela", ea trăiește o dramă legată de copil

Ultima actualizare:

    Andreea Ibacka a arătat ecografiafoto: Antena 1
Andreea Ibacka a arătat ecografiafoto: Antena 1

Momente de mare bucurie în familia Andreei Ibacka, interpreta Monei din serialul Adela, de la Antena 1. Actriţa este însărcinată pentru a doua oară. Soția lui Cabral trăiește o fericire în viața reală, însă în serial trece printr-o dramă.

„Suntem mega fericiți și entuziasmați la gândul că vom fi din nou părinți! Iar acum că vorbim despre asta, ar fi cazul să ne și obișnuim cu ideea. Fotografia de anunț ne caracterizează foarte bine, pentru că viața cu copii mici este minunată, dar nu arată așa cum vezi în general pe Instagram!”, a mărturisit emoţionată Andreea. Aflată pentru a doua oară într-o astfel de ipostază, Andreea ştie acum foarte bine la ce să se aştepte: „Cât despre sarcină, totul decurge perfect, bebe este sănătos și măricel, iar noi suntem foarte recunoscători pentru o așa binecuvântare. Namiko abia așteaptă un partener permanent de joacă, iar noi suntem relaxați, de data aceasta avem temele făcute, infrastructura pusă la punct. Așteptăm să vină toamna!”.


    Andreea Ibacka, alături de Mihai Călin, partenerul ei din serialul
Andreea Ibacka, alături de Mihai Călin, partenerul ei din serialul

În serialul "Adela" a pierdut o sarcină

Anunţul celei de-a doua sarcini a actriţei vine în contradicţie cu povestea pe care o trăieşte personajul ei din serialul Adela, difuzat de Antena 1, în fiecare joi, de la 20:30. Andreea o interpretează pe Mona, fostă prezentatoare de ştiri şi soţia unui cunoscut milionar, și trăieşte o adevărată dramă: pierderea unei sarcini şi neputinţa de a rămâne din nou însărcinată. În serial, personajul Andreei trece prin această dramă alături de soțul ei, Paul Andronic, interpretat de Mihai Călin, un patron de televiziune.

Citește și:

Cabral, de 3 ori tătic! Andreea Ibacka este gravidă și a făcut anunțul într-un mare stil. Poza e deja virală

Andreea Ibacka și Mihai Călin, soț și soție în cel mai nou serial al Ruxandrei Ion, "Adela"

image
image
image
image
image
image
theo rose 696x393 jpg
laura cosoi colaj facebook jpg
banner oana roman fiica png
copii adela popescu radu valcan jpg
diego maradona daniela mori jpg
gheboasa instagram png
actrita irina gardescu jpg
cub andreea balan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net