Andreea Ibacka, primele declarații după ce a născut: "Suntem niște norocoși"

Ultima actualizare:

    foto: Instagram
foto: Instagram

Andreea Ibacka, soția lui Cabral, a făcut primele declarații de pe patul de spital, după ce a adus pe lume un băiețel sănătos tun. Andreea a născut în urmă cu două zile cel de-al doilea copil al fericitului cuplu. Bebelușul a primit nota 10 la naștere, și a avut 3,240 grame și 52 de cm.

Copleșită de emoții, Andreea Ibacka (36 de ani) a făcut și primul său Instastory după naștere. „Marți (5 octombrie) s-a întâmplat minunea, am intrat în travaliu, așa cum mă așteptam. M-a adus soțul, sunt singură la maternitate, așa se întâmplă în perioada asta pe pandemie, dar suntem foarte bine, atât eu, cât și bebe. Suntem mega fericiți, suntem niște norocoși. Am fost efectiv copleșită de foarte multe mesaje, gânduri și emoții cât se poate de pure și sincere și pentru asta vă mulțumesc din suflet. Am născut, da! Cabral, eu nu mai sunt grasă, nu știu despre tine!”, a spus soția lui Cabral, de la maternitate.

„Nota 10. E premiant!”

Andreea așteaptă acum cu sufletul la gură să-și aducă bebelușul acasă. „Mâine urmează să reîntregim rândurile, să ajungem acasă. Sunt atât de nerăbdătoare. La mine lucrurile decurg mai ușor ca data trecută. Recuperarea, e totul în regulă. Bebe e incredibil, un băiețel super cuminte. Nici nu știu cu cine seamănă, mănâncă, doarme, e liniștit, foarte rar plânge. Nota 10. E premiant!”, a mai spus proaspăta mămică, pe Instagram.

Citește și:

Andreea Ibacka a intrat în travaliu. Soția lui Cabral a ajuns la maternitate!

Andreea Ibacka a născut! Cabral, emoționat până la lacrimi: „E băiat și e bine”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
image png
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
cub nicoleta luciu png
WhatsApp Image 2024 04 22 at 19 15 39 jpeg
Banner gina pistol png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net