Andreea Ibacka se gândește deja la a doua sarcină! Cum a reușit să scape de kilogramele în plus

Ultima actualizare:

    Își dorește Andreea Ibacka să devină din nou mămică?Foto Instagram
Își dorește Andreea Ibacka să devină din nou mămică?Foto Instagram

Se pare că rolul de proaspătă mămică i se potrivește Andreei Ibacka precum o mănușă. După ce prima sarcină a decurs de minune pentru vedetă, aceasta dezvăluind că organismul ei s-a comportat exemplar din toate punctele de vedere, în prezent soția lui Cabral pare că și-ar dori să mai treacă o dată prin această experiență, care a reprezentat una dintre cele mai frumoase perioade din viața actriței.

Andreea Ibacka a devenit mămică pentru prima oară în luna decembrie a anului trecut, atunci când a adus pe lume primul său copil, o fetiță de toată frumusețea, care a primit un nume special. Namiko este răsfățata casei și, atât Andreea, cât și Cabral, sunt „topiți” după micuța care le-a întregit familia.

simeon stalpnicul png

Andreea Ibacka vorbește deja despre o viitoare sarcină

Invitată în cadrul unei emisiuni TV, Andreea Ibacka a vorbit despre perioada sarcinii, dezvăluind că organismul său a ajutat-o să-și revină etrem de rapid după naștere. De asemenea, vedeta nu a avut probleme nici cu kilogramele acumulate în perioada în care a fost însărcinată, explicând că nu a ținut o dietă specială în lupta cu acestea. Și, totuși, Andreea mai trebuie să scape doar de un kilogram și va reuși să ajungă din nou la silueta de dinainte de sarcină.

simeon stalpnicul png

Încurajată de modul în care organismul ei a ajutat-o pe tot parcursul sarcinii, Andreea Ibacka s-a dat de gol într-o emisiune, lăsând de înțeles că s-ar gândi să mai treacă prin această experiență în viitorul apropiat. În cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, îndrăgita actriță a explicat că a slăbit foarte repede după ce a născut, și a adăugat că nu știe dacă acest lucru se va întâmpla și în cazul sarcinii cu numărul 2.

„Am slăbit foarte repede, am avut un organism care a reacționat bine. La naștere, aveam 9 kilograme în plus, iar copilul a avut 4 kilograme. Când m-am externat, mai aveam 3 kilograme în plus, acum mai am doar unul. Nu am ținut niciun fel de regim, sunt norocoasă, nu știu dacă la a doua sarcină va mai fi la fel”, a declarat Andreea Ibacka.

simeon stalpnicul png

Cabral se confruntă dureri pe platoul de filmare al noii emisiuni

Prezentatorul îndrăgitei emisiuni „Ce spun românii” a primit un nou proiect pentru acest an și a fost nevoit să plece în Polonia, la Varșovia, pentru filmările emisiunii „Cântă acum cu mine”. În ciuda herniei de disc cu care s-a trezit după ce în vacanța de iarnă a practicat sporturile specifice sezonului rece, Cabral a acceptat provocarea, însă durerile de spate îi dau mari bătăi de cap în continuare. „Prăpădit. Cam amărât. Cam doare”, a scris Cabral recent pe rețelele de socializare, în dreptul unei imagini în care părea cam...abătut.

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
banner cristina siscanu png
banner alexia eram png
9a85594f 2c99 4bc3 9f37 32a5e8b975c9 jpeg
image png
George Burcea si fetitele sale 3 jpg
image png
image png
lidia buble jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net