Andreea Mantea a confirmat că este într-o relație: «Îmi bate inima pentru cineva»

12 februarie 2019
article img
Andreea Mantea a dezvăluit că există cineva în viața ei care o face fericită Foto Instagram

Andreea Mantea a confirmat că este într-o relație și că iubește din nou de câteva luni. Cu toate acestea, prezentatoarea TV a evitat să dezvăluie identitatea celui care o face fericită în prezent, invocând câteva greșeli pe care le-a făcut în trecut și de care face tot posibilul să se ferească în prezent. Iată declarațiile!

După ce emisiunea „Te vreau lângă mine”, moderată de Andreea Mantea, a fost scoasă din grilele Kanal D, vedeta s-a ales cu o nouă emisiune. Filmările pentru show-ul matrimonial „Puterea dragostei” au loc în Turcia însă, Andreea fiind nevoită să se mute din țară timp de șase luni, alături de fiul ei și al lui Cristi Mitrea, micuțul David. Băiatul a fost nevoit să schimbe, astfel, locul unde învăța, fiind înscris la o grădiniță din Istanbul. 

Andreea Mantea și David, între București și Istanbul

Totuși, cei doi vizitează des România și recent, familia lor s-a reunit, David și Andreea luând masa cu tatăl băiatului, Cristian Mitrea, de care prezentatoarea TV s-a despărțit la scurt timp după ce aceasta a rămas însărcinată. Aceștia au mers la un restaurant din Capitală, iar după ce au publicat câteva imagini pe rețelele de socializare, fanii Andreei s-au gândit imediat că ea și luptătorul de MMA s-ar fi împăcat. Acest lucru nu s-a întâmplat însă, deoarece prezentatoarea TV a mărturisit că are un iubit în prezent, însă ea și tatăl băiețelului ei au decis să rămână în relații bune de dragul micuțului lor.

article img
Andreea Mantea este extrem de apropiată de fiul ei și al lui Cristian Mitrea, micuțul DavidFoto Instagram

Andreea Mantea nu vrea să dezvăluie identitatea iubitului ei 

Vedeta a confirmat că are o relație în prezent, însă a susținut că şi-a expus suficient viaţa personală până acum, încât a învăţat că este mai bine să o ţină departe de ochii tuturor curioşilor. După ce s-a tot zvonit că prezentatoarea TV ar avea un partener, iată că ea este cea care a confirmat, în cele din urmă, relația, chiar dacă momentan decide să nu dezvăluie identitatea bărbatului care o face fericită. 

article img
Se pare că David nu mai este singurul „bărbat” din viața Andreei Mantea Foto Instagram

„Este exclus să mai repet aceleaşi greşeli, una dintre cele pe care le-am făcut în trecut a fost să-mi expun public relaţia de iubire! Nu vreau să mai vorbesc despre ele, mă limitez doar a spune că da, îmi bate inima din iubire pentru cineva! Vreau să ţin pentru mine, este mai bine aşa. Sunt extrem de fericită, de împlinită şi îmi este foarte bine", a declarat Andreea Mantea, potrivit Wowbiz

De asemenea, un susținător al emisiunii pe care o prezintă vedeta a publicat în dreptul uneia dintre fotografiile acesteia următorul comentariu: „Sper să găsești pe cineva care să te iubească cu adevărat până la lună și înapoi", i-a scris internautul, în limba engleză. „I already did!” (Deja am făcut asta n.r), a răspuns Mantea.