Andreea Mantea, dusă la exasperare de iubit: "Îmi venea să urlu"

Ultima actualizare:

    Andreea Mantea şi Cristi Mitrea formează un cuplu de două luniFoto: Antena 1
Andreea Mantea şi Cristi Mitrea formează un cuplu de două luniFoto: Antena 1

Andreea Mantea s-a îndrăgostit iremediabil de iubitul ei, Cristi Mitrea, aşa cum au povestit surse din aproprierea emisiunii "Burlăciţa".

Dar alesul ei îi dă bătăi mari de cap brunetei, care a recunoscut că trece prin clipe pline de agonie când îl vede pe Cristi în ringul de luptă. Bărbaul de 32 de ani e luptător de MMA (arte marţiale mixte) şi Ju Jitsu brazilian, iar Andreea a fost să îl vadă cum se bate. Însă nu a fost deloc o experienţă plăcută, ba chiar din contră.

"Stăteam şi îmi curgeau lacrimile. Am crezut că o iau razna. Mă luase şi tremuratul, îmi venea să urlu. M-a bufnit plânsul", a povestit Andreea, conform Antena 1.

În plus, sursele Click! au povestit că cei doi au o relaţie cu năbădăi, deşi se iubesc. Ambii se aprind imediat la nervi, iar certurile lor sunt violente. Cristi nu mai ţine cont că are în faţă o domnişoară şi ar face-o pe brunetă în toate felurile. Şi, dacă e să dăm crezare martorilor la aceste certuri, replici ca: ”Fă, du-te-n...mea” sunt la ordinea zilei în momentele de maximă nervozitate. Mantea ripostează şi ea, pe cât posibil folosind acelaşi limbaj. După un timp, lucrurile se liniştesc, iar cei doi se poartă ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. 

image
image
image
image
image
image
cub randi png
cub andreea antonescu animat gif
cub carmen tănase png
lino golden instagram jpg
banner ana morodan png
banner Raluca Blejușcă png