Andreea Mantea i-a luat locul Adelinei Pestriţu la Kanal D

image
Mădălin Ionescu şi Andreea Mantea au mai fost împreună gazdele acestei emisiuni începând din octombrie 2012 până în vara lui 2013foto: Kanal D

Adelina Pestriţu a anunţat marţi (5 ianuarie) faptul că a încetat colaborarea cu postul Kanal D, unde era co-prezentatoare. Conducerea Kanal D s-a mobilizat repede şi i-a găsit repede o înlocuitoare brunetei. Locul ei a fost luat de o altă vedetă. Andreea Mantea a revenit în sânul emisiunii „WOWbiz”, marţi seară (5 ianuarie) după ce a lipsit o lungă perioadă de timp.

Mădălin Ionescu a moderat singur prima ediţie din 2016 a emisiunii ''WOWbiz'', după ce Adelina Pestriţu a renunţat la show. Surpriza serii a fost întoarcerea Andreei Mantea la Kanal D. Începând de marţi seară, Mădălin Ionescu şi Andreea Mantea vor prezenta noul sezon al show-ului „WOWBiz”, de luni până joi, de la 22:30, la Kanal D. Cele două vedete au mai fost împreună gazdele acestei emisiuni începând din octombrie 2012 până în vara lui 2013, iar colaborarea lor a fost un succes. Andreea Mantea s-a declarat încântată că a revenit alături de echipa Kanal D.

''Dragi prieteni, m-am întors. E un proiect de suflet pentru mine. A fost greu, dar frumos. Am plecat o perioadă, dar m-am întors cu tot dragul, din tot sufletul. Abia aştept să ne petrecem serile împreună la Kanal D'', a precizat Andreea Mantea.

La scurt timp după ce a revenit în platoul emisiunii, Mantea a avut parte de o surpriză. Ştefan Stan a venit să îi ureze bun venit fostei sale iubite şi i-a adus Andreei un buchet de trandafiri roşii.

image
Foto: Captură Kanal D
2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
cub bianca dragusanu png
image png
Tora Vasilescu
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
iulia albu
4 bianca brad png png
excutie cu ajutorul elefantului jpg
image
image
image
image
gabriela cristea
cub bianca dragusanu png
4 bianca brad png png
iulia albu
florin piersic actor roman jpg
adelina pestritu si virgil steblea 003 jpeg