Andreea Mantea, în război cu poliţiştii de la Rutieră!

simeon stalpnicul png
Andreea Mantea este supărată pe poliţiştii care au amendat-ofoto: arhiva personală

Poliţiştii au avut "grijă" să-i reducă considerabil bugetul Andreei Mantea pentru micile ei plăceri. Vedeta Kanal d s-a plâns la emisiunea pe care o prezintă alături de Mădălin Ionescu că în ultima vreme a fost cam des amendată, iar acest lucru s-a văzut în dressingul ei care acum "plânge" după o pereche nouă de pantofi.

Andreea Mantea nu este chiar cea mai bună şoferiţă din lume, aşa că, din când în când, e trasă pe dreapta de poliţişti şi mustrată. Până acum reuşea să scape fără amendă, dar cum "ulciorul nu merge de multe ori la apă", s-a dus şi norocul Andreei. Bruneta s-a plâns în emisiunea pe care o prezintă alături de Mădălin Ionescu că poliţiştii au cam lăsat-o fără bani de pantofi. Într-o discuţie cu Iulia Albu, care a întrebat-o dacă i-a cumpărat o pereche nouă ca să o îmbuneze să acorde note mai mari vedetelor, Andreea a mărturisit supărată că amenzile au cam uscat-o la buzunar.

simeon stalpnicul png
Andreea Mantea a reuşit de multe ori să-i înfurie pe oamenii legiifoto: arhiva Click!

"Mi-aş cumpara mie mai mulţi pantofi dacă Poliţia Română nu mi-ar mai da atâtea amenzi, dar lasă că nu o să-mi mai dea... Nu e de la viteză, e de la ITP (n.r. inspecţia tehnică periodică), de la faruri...", a spus bruneta, joi seara, la "Wowbiz".

În urmă cu ceva timp, lucrurile nu stăteau la fel de rău pentru prezentatoarea Kanal d. Ea mărturisea că reuşeşte mereu să-i îndulcească pe oamenii legii cu ajutorul genelor ei false. 

cub silvia chifiriuc png
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
cub loredana groza png
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
Lindsay Marsh a spus că se simte umilită jpg
colaj coolio png
FotoJet jpg
politist local
Martin Jordan sosie Gordon Ramsay foto Antena 1 jpg
image
image
image
image
florin ristei si naomi hedman
colaj coolio 1 png
cub adela popescu png
Robert Cormier SURSA FOTO Instagram
Te cunosc de undeva 1 jpg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png