Andreea Mantea, prezentatoarea unei noi emisiuni la Kanal D

26 octombrie 2018
article img
Andreea Mantea a debutat la "Te vreau lângă mine" la 20 augustFoto: arhivă personală

Andreea Mantea e pe val la Kanal D! Chiar dacă emisiunea "Wowbiz" a fost scoasă din grila postului tv, Andreea nu a rămas pe bară, ci a pus mâna pe "Te vreau lângă mine", show-ul pe care l-a preluat de la Bianca Drăgușanu, cea care a înlocuit-o la rândul ei pe Gabriela Cristea. Iată că acum, Andreea Mantea va prezenta un nou show matrimonial, "Puterea dragostei", care va putea fi urmărit tot la Kanal D.

Participanții la emisiune vor avea șansa de a-și găsi sufletul pereche și de a-și schimba viața. 7 fete și 7 băieți vor locui separat, dar își vor putea petrece opt ore pe zi împreună în Casa Dragostei. În afara acesteia, ei nu au voie să se întâlnească.

“Dacă ai curajul să arăți unei lumi întregi că iubești, înscrie-te la preselecții si viata ta se poate schimba intr-o secunda. Aceasta este <Puterea dragostei>”, a transmis Andreea Mantea celor care vor sa se inscrie la emisiune.

Toti cei care au implinit varsta de 18 ani si care au curajul sa traiasca o experienta unica a iubirii in fata camerelor se pot inscrie la casting accesand www.putereadragostei.ro