Andreea Mantea, supărată pe concurenții de la emsiune: «O să încep cu eliminări»

Ultima actualizare:

    Andreea Mantea și-a certat participanțiiFoto Instagram
Andreea Mantea și-a certat participanțiiFoto Instagram

Andreea Mantea a devenit de curând prezentatoarea emisiunii Te vreau lângă mine, însă înainte de a prelua cârma de la Bianca Drăgușanu, ea a mărturisit că va face câteva schimbări. Timpul și-a spus cuvântul, iar Andreea Mantea își pune planurile în acțiune. Astfel că, în ultima ediție prezentată, Andreea Mantea și-a amenințat participanții că vor fi eliminați.

Andreea Mantea nu pare să ierte pe nimeni și a declarat, în direct, faptul că va face eliminări din rândul celor care își caută marea iubire.

„Dragi, nici nu știu cum să vă zic, aș vrea să vă zic… participanți. Concurenți la ce? Că nu concurează la nimic, deocamdată. Ba așa pare, pare că suntem la o emisiune la care concurați la ceva anume. la care e mai tare în gură, care-i mai tare la bârfă, care-i mai tare la, nu știu, jignit. Drept urmare, eu v-am zis că o să fac foarte multe schimbări, doar că, din păcate, nu le pot face brusc, ca să nu deranjez. Drept urmare, încet-încet, pe zi ce trece, încep schimbările. Pentru că am realizat, deja sunt două săptămâni de când am început acest nou sezon, și am rezlizat că voi nu sunteți aici să vă găsiți jumătatea. Nu vreau să vă supărați pe mine. Parte din voi ați venit să apăreți la televizor, să vă vadă lumea de acasă, să vă vadă oameni de afară, dar posibil să nu vă cuplați aici, ci să vă cuplați afară, să vă întâlniți voi între voi, dar pe ascuns, fără să ne spuneți nouă, dar voi veniți în continuare la emisiune, lucru pe care eu nu îl înțeleg”, a fost o parte din declarația ei.

Andreea Mantea și-a adus băiețelul la emisiune, la muncă
Andreea Mantea și-a adus băiețelul la emisiune, la muncă

Totul ar fi pornit de la faptul că participanții emisiunii ar bârfi foarte mult și nu ar fi acolo pentru ași găsi jumătatea, ci pentru alte lucruri.

„Există oameni care își doresc din tot sufletul să vină la această emisiune să se înscrie și să-și găsească iubirea. Și din cauza voastră ei nu pot veni. Pentru că voi țineți scaunele astea ocupate. Nu este normal din punbctul meu de vedere. Așadar, o să încep cu eliminări. parte din voi vor pleca rând pe rând, rând pe rând. Și vorbesc foarte serios, nu este glumă, nu este un joc, nu este lasă că îmi trece. Este pe bune. Fetelor, gândiți-vă foarte bine, pentru că voi vă cunoașteți între voi. Așadar o să vă nominalizați între voi și o să-mi spuneți de ce. Și voi la fel, băieți. Voi vă cunoașteți cel mai bine. O să mă întrebați, dragi telespectatori, de ce nu fcem noi nominalizările, de ce nu facem noi eliminările. Da, aveți dreptate. Într-un final va rămâne decizia dumneavpastră, pentru că dumneavoastră îi știți cel mai bine. Dar deocamdată ei se știu cel mai bine, ei între ei”, a spus Andreea Mantea.

image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
Bradley Cooper (3) jpg
dan negru facebook jpg
Sean Connery, alături de Pamela Salem (stânga) și Barbara Carrera (dreapta), din distribuția filmului ”Never Say Never Again” (1983) jpeg
mihai bobonete copii jpg
halle bailey mica sirena jpg
florin dumitrescu instagram jpg
cub silvia chifiriuc png
image
actualitate.net
image
actualitate.net