Andreea Marin a avut coronavirus. "Fiind vaccinată, am avut una dintre cele mai ușoare forme"


    Andreea Marinfoto: Instagram
Andreea Marinfoto: Instagram

Andreea Marin îngroașă rândul vedetelor care au făcut Coronavirus. Vedeta a povestit că a stat 14 zile izolată la domiciliu din această cauză, dar recunoaște că a avut o formă ușoară datorită vaccinului.

"Am fost puțin bolnăvioară în ultima perioadă și am stat acasă. Am trecut prin experiența Covid-ului. Nu e o experiență plăcută, dar probabil am avut una dintre cele mai ușoare forme de Covid, pentru că am fost păzită de vaccin. Am stat doar câteva zile la pat, am avut simptome de gripă puternică. Am lucrat într-un proiect, am călătorit în străinătate, am filmat și mare parte dintre noi s-au îmbolnăvit. Probabil s-a transmis și foarte ușor această varianta a Covidului și uite așa am trecut prin 14 zile de stat cuminte acasă", a povestit Andreea Marin la emisiunea lui Cristi Brancu, de la Prima TV, "Exclusiv VIP".

"Nu e o experiență plăcută, asta este, însă eu fiind vaccinată, am avut una dintre cele mai ușoare forme, pentru că am fost păzită, totuși, de vaccin. Când am ajuns la spital, ulterior, ca să îmi fac analizele, să mă asigur că totul este foarte bine pulmonar și vorbind acolo cu medicii am înțeles cât de mare este diferența și cât de mult contează, e o concluzie deja trasă de medici nu doar la nivel național, ci și mondial, faptul că ajung mult mai puțin bolnavi, procentul e infim, care au făcut vaccin, în stadiul greu al bolii, a spus Andreea Marin la Exclusiv VIP.

În cursul zilei de ieri, Monica Anghel a anunțat și ea a făcut Covid. Irinel Columbeanu, Sorin Oprescu, Elena Merișoreanu, Jeni Nicolau,Viorica de Clejani sunt doar câteva dintre persoanele publice care au avut probleme în ultimele zile și săptămâni cu acest virus de temut.

Citește și:

Irinel Columbeanu, infectat cu COVID-19. A fost transportat la spital după ce a sunat la 112

Monica Anghel, depistată cu coronavirus: “Sunt vaccinată cu ambele doze. Aveți grijă de voi!”

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
cub rona hartner png
cub rebeca onoriu png
FotoJet (5) jpg
cub theo rose anghel damian png
FotoJet jpg
cub paula seling png
cub bianca dragusanu png
image
image
image
image
image
image
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg
Credința în Dumnezeu i-a dat putere Lucianei Indre