Andreea Marin a dat iama în oala cu bunătăţi
S-au dus vremurile vând Andreea Marin nu avea nicio grijă în privinţa siluetei şi se înfrupta din oala cu sarmale alături de colegii ei. Acum fosta zână a surprizelor a adoptat un stil de viaţă sănătos, a renunţat la grăsimi şi la zahăr, dar şi la sucurile din comerţ.
Cu ani în urmă, pacheţele cu legume şi prăjiturile fără zahăr îi erau străine Andreei Marin. Bruneta nu refuza sarmalele şi nu îşi făcea probleme dacă o să pună câteva kilograme în plus. În ultimii ani, prezentatoarea tv a început să facă mult sport, să ţină dietă şi astfel a reuşit să adipte şi un stil de viaţă sănătos. Face periodic cure de detoxifiere cu sucuri din fructe şi rădăcinoase şi nu se atinge de mâncărurile grele. Chiar ea mărturisea recent într-o emisiune tv că de sărbători a gustat totuşi dintr-o felie de cozonac, tocmai pentru a nu avea o viaţă plină de resticţii.
Pe când făcea echipă cu Cove, Raluca Moianu, Dan Negru şi Cosmin Cernat, Andreea Marin mânca preparate tradiţionale. dan negru a deschis sertatul cu amintiri şi a găsit dovada.
"Toate-au fost la timpul lor ceva exagerat/ Anii au trecut în zbor si lumea le-a uitat. Da, da...", a scris prezentatorul pe reţeaua de socializare.