Andreea Marin a dat-o de gol pe Violeta. Ce pune la cale cu tatăl ei, Ștefan Bănică. "Sper să nu mă certe că am spus asta"


    Ștefan Bănică și fiica lui, Violeta
Ștefan Bănică și fiica lui, Violeta

Când vorbește despre Violeta, fiica ei de aproape 14 ani, Andreea Marin (46 ani) este mereu emoționată și are ochii sclipitori, plini de fericire! Căci are și de ce! Violeta, fiica ei și a lui Ștefan Bănică Jr, îi dă numai motive de mândrie!

Nu doar că este foate talentată, dar adolescenta deja a început să își sfătuiască mama în privința alegerilor vestimentare! În plus, muzica face parte, cum e și normal, din viața Violetei, așa că se pregătește să lanseze o surpriză muzicală de proporții! Bineînțeles, în colaborare cu nimeni altul decât celebrul ei tată. Și asta a spus-o Andreea Marin, într-un interviu pentru emisiunea prezentată de Cristi Brancu, la Prima TV.


    Violeta, fiica Andreei Marin, e adolescentă splendidăfoto: arhivă personală
Violeta, fiica Andreei Marin, e adolescentă splendidăfoto: arhivă personală

“Violeta, așa cum e și normal, da, e domnișoară acum, a mai crescut, are aproape 14 ani și schimbăm idei sau accesorii, e aproape cât mine ca înălțime, mă bucur! E un moment frumos din viața noastră de mamă-fiica. Deocamdată e genul de tânără care poartă tricouri oversized și blugi sau pantaloni pe care eu nu i-aș fi purtat, dar asta e, e vârsta cu alte obiceiuri decât ale noastre și îmi place această provocare, o încurajez să fie creativă, de ce nu?”, a povestit Andreea Marin. Iar atunci când a venit vorba despre modă, s-a aflat și faptul că nu vedeta își sfătuiește fiica, din punct de vedere stilistic, ci invers. “Ea mă sfătuiește pe mine, e mai pricepută decât mine, fără niciun dubiu!”.

Violeta a compus o melodie pe care o înregistrează cu tatăl ei

Întrebată ce carieră crede că ar urma Violeta, Andreea Marin a dat din casă și a “scăpat”, fără să vrea, un detaliu extrem de important! “E devreme să spun asta, ce carieră va urma fiica mea! E foarte talentată în privința limbilor străine, în muzică. Tocmai a compus o melodie, sper să nu mă certe că am spus asta cu voce tare, pe care o înregistrează împreună cu tatăl ei. Matematica îi place la fel de mult, deci nu știu ce va alege. Dacă o întrebi acum, îți va răspunde că vrea să se facă avocat”, a mai completat vedeta, la Exclusiv VIP.

Citește și:

INTERVIU Andreea Marin: "Mă simt iubită. Adrian e de vină". Vedeta vorbește despre Radu Ștefan, Violeta și noua emisiune

Andreea Marin: ”Violeta a avut Covid”. Vedeta s-a vaccinat cu AstraZeneca

mihai voropchievici 1 jpeg
foto1 jpg
FotoJet (11) jpg
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (4) jpg
FotoJet (10) jpg
Alina jpeg
image
image
image
image
image
image
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png