Andreea Marin «a fugit» din țară, după divorțul de Tuncay Ozturk

Ultima actualizare:

    Andreea a navigat  pe Marea Galileei
Andreea a navigat pe Marea Galileei

O aşteaptă o viaţă nouă! Înainte să semneze certificatul de divorţ, Andreea Marin a fugit în Israel, pentru a se reculege, dar şi pentru a-şi încărca bateriile. Timp de şapte zile, diva a vizitat obiective sacre, a făcut sport şi a navigat pe Marea Galileei.

Sufleteşte a făcut-o de mult, însă legal, Andreea Marin (42 de ani) a reuşit abia luni să se despartă de medicul fizioterapeut Tuncay Ozturk (31 de ani), iar acum se pregăteşte să ia viaţa de la cap. Momentan, diva preferă să se focuseze pe carieră şi pe sănătate.


    A vizitat vechiul oraş  roman Capernaum
A vizitat vechiul oraş roman Capernaum

Aşadar, până când o vom vedea pe sticlă, din 6 martie, la PRO TV, în calitate de jurat al show-ului “Uite cine dansează”, Andreea şi-a încărcat bateriile în Israel. Experienţa a fost cu atât mai interesantă, întrucât s-a aflat pentru prima dată acolo, aşa că timp de şapte zile a avut un program strict, ca un ceas elveţian. Experienţa a început în Ierusalim, cu vizitarea locurilor sfinte: Zidul Plângerii, Drumul Crucii cu cele 14 opriri ale Mântuitorului, Mormântul Fecioarei Maria, Golgota, Piatra Ungerii şi Biserica Sfântului Mormânt.

simeon stalpnicul png

În vacanţă, Andreea nu s-a dezis de obiceiurile sale sportive şi a alergat pe malul mării, pentru a se menţine în formă. „Călătoria în Israel a avut loc la momentul oportun din viaţa mea.


    Andreea a făcut  jogging pe plajă
Andreea a făcut jogging pe plajă

Am simţit o energie cu totul specială în această ţară. O stare de bine de care chiar aveam nevoie, după o perioadă atât de agitată!”, a spus Andreea Marin.

image
image
image
image
image
image
phoebe price lnejerie intima profimedia (1) jpg
image png
culita sterp webp
Ramona Olaru jpeg
image png
dorian popa hp jpg
image png
colaj gina pistol  irina fodor png