Andreea Marin a rămas fără carnet, dar conduce liniştită. A apelat la un truc folosit şi de ale vedete pentru a nu fi pietoni vara

Ultima actualizare:

    Andreea Marin, Cristian Boureanu  şi Giani Kiriţă au contestat amenzile  ca să nu fie pietoni toată vara
Andreea Marin, Cristian Boureanu şi Giani Kiriţă au contestat amenzile ca să nu fie pietoni toată vara

Fără permis de conducere, dar tot la volan. Aşa o vor ţine toată vara vedetele care au rămas fără carnet şi acum profită din plin de vacanţa judecătorească. Contestaţiile pe care le-au făcut în instanţă vor ajunge pe masa magistraţilor abia la toamnă.

Andreea Marin (40 de ani), Cristian Boureanu (42 de ani) şi Giani Kiriţă (38 de ani) se numără printre cei care îşi conduc în continuare maşinile, deşi au rămas fără permis.  Ei dau vina pe radarul care i-a înregistrat ”zburând” şi au declarat poliţiştilor război în instanţă. Iar până când procesele vor începe, se pot bucura liniştiţi de confortul autoturismele lor.  Conduc în baza unor dovezi, iar numai judecătorii le pot lua dreptul de a se mai afla la volan. Şi, cum magistraţii se bucură şi ei acum de vară, fiind în vacanţă judecătorească, vedetele nu au nici cea mai mică grijă. Abia din toamnă se va decide ce se va întâmpla cu permisele lor. Andreea Marin are ”întâlnire” abia în octombrie cu judecătorii de la Tribunalul Bucureşti. Atunci i-a fost fixat termenul pentru proces, după ce a pierdut în primă instanţă lupta cu Poliţia Rutieră.În cazul în care va primi o nouă decizie nefavorabilă, Andreea Marin va rămâne fără permis pe o perioadă de trei luni. Şi asta la mai bine de un an de când a fost sancţionată dur de poliţişti. În martie 2014, ”Zâna” s-a ales cu permisul suspendat şi cu o amendă usturătoare, după ce a fost înregistrată de aparatul radar circulând cu 104 kilometri pe oră pe Bulevardul Aviatorilor.Iar dacă Andreea Marin ştie când se va judeca pentru carnet, Cristian Boureanu şi Giani Kiriţă, care au depus contestaţiile la începutul acestei luni, nu au primit nici măcar un prim termen pentru proces. Ei au rămas amândoi fără permis în 27 iunie, după ce au fost opriţi de poliţişti pe Autostrata Soarelui.Maşina pe care o conducea Cristian Boureanu, marca Audi, a fost înregistrată de aparatul radar circulând cu 190 km/h, iar Range Roverul fostului fotbalist Giani Kiriţă cu 181  km/h. 

Click! v-a relatat  cum au rămas fără  permis vedetele
Click! v-a relatat cum au rămas fără permis vedetele

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net