Andreea Marin, colegă la Pro TV cu blonda fostului soţ

6 mai 2017
simeon stalpnicul png
Smaranda şi Tuncay au fost surprinşi recent de fotoreporterii Click! în timp ce ieşeau dintr-un magazin

La acelaşi post tv, la care fosta nevastă a lui Tuncay jurizează ”Uite cine dansează!”, presupusa amantă a turcului a debutat ca actriţă. De câteva luni, Sandra Smaranda poate fi văzută în serialul ”Lecţii de viaţă”, de la PRO TV, unde interpretează diverse roluri, cu ajutorul cărora îşi rotunjeşte veniturile.

Sandra Smaranda (26 de ani) e considerată oaia neagră şi femeia din cauza căreia Andreea Marin (42 de ani) ar fi divorţat, în acest an, de Tuncay Ozturk (31 de ani). Nu de alta, dar pe vremea când Tuncay încă purta verighetă, blondina era tot timpul văzută în preajma lui, şi nu numai la clinica de fizioterapie a turcului, unde ea este asistentă, ci şi pe stradă ori la cumpărături.

simeon stalpnicul png
Smaranda câştigă câteva sute de euro în serialul “Lecţii de viaţă” (PRO TV)

Frumuşica originară din Oltenia nu s-a dezlipit de şarmantul Tuncay nici după divorţul lui de Andreea Marin, fiind surprinşi, recent, de fotoreporterii Click!,  în timp ce el îi cară bagajele ori îi conduce maşina. Dar iată că, de ceva vreme, cele două foste ”rivale”, Andreea şi Smaranda, au devenit, surpriză!, colege la trustul PRO TV. Andreea Marin jurizează concursul ”Uite cine dansează!”,  difuzat lunea, de la orele 20.30, iar blondina cu ochi albaştri a devenit actriţă în serialul ”Lecţii de viaţă”, care se difuzează de luni până vineri, de la orele 14.00.

simeon stalpnicul png
Andreea Marin face parte din juriul concursului “UIte cine dansează” (PRO TV)

Se pare că salariul de asistentă pe care-l primeşte de la Tuncay este mult prea mic pentru cochetăriile unei domniţe, motiv pentru care ”Cosânzeana” a acceptat aceste colaborări. Conform apropiaţilor săi, ea ar primi în jur de câteva sute de euro, ca să joace diverse roluri. Contactată de Click!, Smaranda susţine sus şi tare că e doar prietenă cu Tuncay: ”Nu suntem împreună şi nu vrem să se mai scrie despre noi. Nu înţeleg de ce se scrie atât de mult despre noi, că nu suntem vedete”. Dar, dacă e să dăm timpul înapoi, şi solista Lavinia Pârva a declarat că e doar amica lui Ştefan Bănică, alt fost soţ de-al Andreei Marin, şi iată că locuiesc sub acelaşi acoperiş.

Andreea Marin avea bănuieli încă din timpul căsniciei

simeon stalpnicul png

Pe 27 octombrie Andreea Marin anunţa pe Facebook că se desparte de Tuncay Öztürk, iar pe 27 februarie cei doi semnau actele de divorţ la Judecătoria Buftea. Au avut un mariaj de 2 ani şi 9 luni şi s-au căsătorit în secret pe 19 decembrie 2013, la Primăria din comuna Brăneşti (Ilfov). În ultima parte a mariajului, Tuncay dezvoltase o relaţie suspect de apropiată cu asistenta lui de la cabinet, Sandra. Au fost surprinşi împreună la cumpărături, în maşină, ba chiar sexoasa blondă devenise şoferul medicului când acesta a rămas fără permis. În ultima parte a mariajului, în sufletul Andreei Marin încolțise deja neîncrederea, mai ales că presa a avertizat-o să fie cu ochii în patru. 

cub miron cosma png
madalina ghenea cannes6 jpg
FotoJet (2) jpg
FotoJet (4) jpg
mirabela dauer te cunosc de undeva zarug jazzy jo3 png
printul george si printesa charlotte au inceput scoala nu au titluri regale ci apelative simptice cum 2 size24 jpg
4 laura cosoi jpg jpeg
18 JPG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
18 JPG
FotoJet (2) jpg
madalina ghenea cannes6 jpg
4 laura cosoi jpg jpeg
cub vedete gravide png
inna6 jpeg