Andreea Marin, comparată cu o femeie de la ţară: «Se ţine cu mâinile, nu se atârnă!»

image
Andreea Marin o să ia foc după ce Iulia Albu a comparat-o cu o femeie de la ţarăfoto: colaj Click!

Andreea Marin trage din greu la sală, lucru pe care l-a remarcat şi Iulia Albu, dar nu a comentat imaginile în cel mai admirativ mod. Fashion-editorul a ironizat-o pe vedeta tv pentru ultima fotografie în care pare extrem de obosită şi se sprijină de o bară. Comparaţia cu o femeie de la ţară care ţine coasa în acelaşi mod probabil o va înfuria pe prezentatoarea tv.

Andreea Marin este plină de energie la cei 44 de ani pe care i-a împlinit luna trecută şi nu ratează întâlnirile săptămânale de la sala de fitness. Recent, vedeta s-a fotografiat după un antrenament care a cam extenuat-o, iar imaginea în care se sprijină de o bară cu care lucrează i-a atras atenţia Iuliei Albu. Ochiul ei critic a comentat aspru poziţia în care stă fosta "Zână" a Surprizelor.

Sala, a doua casă a Andreei Marin

"Cine zice că-i ușor sa începi ziua cu efort? Nu e. Dar sigur după sport ai altă energie și putere. Mintea limpede. Stare constructivă. Și eficientă. Încearcă! (...) Am început anul 44 de viaţă cu energie și un tonus bun și am de gând să am grijă de mine cum se cuvine, fără exagerări, dar făcând tot ce depinde de mine să mă simt în echilibru, sănătoasă și voioasă, creativă și... un model pentru fetiţa mea. Dincolo de zilele de detox care mi-au resetat organismul după sărbători, de antrenamentele la sala de sport, am ales să merg și la pilates. E tot o sală cu aparate, dar aici se întâmplă altceva : mușchii profunzi sunt lucrați prin exerciții speciale, corpul devine mai flexibil, mișcările sunt mult mai armonioase și fluide, sunt controlate atent de minte, iar respirația profundă vine odată cu mișcarea, postura este mult mai elegantă", mărturiseşte vedeta tv.

Celebrul fashion-editor nu contesă beneficiile sportului, ci imaginile în care Andreea Marin stă "atârnată" de o bară. "Andreea Marin s-a apucat de sport intensiv. Nu prea știe ea cum să pună mâna pe bara orizontală, dar măcar încearcă. Andreea, se ține cu mâinile, nu «se atârnă de»! Ai putea lua lecții de la doamna din partea dreaptă, o țărancă veritabilă de nota 10. În rest multe fițe pentru nimic și poze în chiloți când chiar nu este cazul", a fost remarca acidă a iuliei Albu. 

Iulia Albu, ironii cu repetiţie la adresa Andreei Marin

Nu este prima dată când Iulia Albu face comentarii la adresa Andreei Marin. În urmă cu aproape trei ani, o imagine cu vedeta tv întinsă pe iarbă a făcut-o pe aceeaşi Iulia Albu să reacţioneze.  „#pitipoancelafirulierbii. Reclama la furaje nu se plăteşte la fel ca cea la pătrunjel, dar nici zânele nu mai zboară în BMW-uri…”, nota Iulia Albu tot pe Facebook. Nici ţinutele prezentatoarei nu sunt pe gustul Iuliei Albu, dar asta nu o împiedică pe Andreea Marin să îşi vadă liniştită de viaţă. "Mie astfel de oameni îmi trezesc în primul rând milă. Ei încearcă să compenseze lipsa de valoare prin faptul că au o gură mare.Am observat că totul este subiectiv la aceşti oameni şi sincer m-am cam lămurit cu criticii minunaţi ai modei româneşti. (...) Explicaţia logică a felului în care a vorbit despre mine este probabil faptul că vor să îi consult pe ei când vine vorba de ţinute, dar nu am să o fac. În orice domeniu există copaci, dar există şi fire de iarbă, iar cei despre care vorbim fac parte din această ultimă categorie. Indiferent câte şcoli ai absolvit, trebuie să ai bun-simţ", spunea în trecut şi o Andreea Marin ca reacţie la criticile aduse. 

Citeşte şi:

Andreea Marin, înşelată de toţi bărbaţii din viaţa ei? Cum a ascuns vedeta adevărul

Andreea Marin, bârfită de soțul turc: „N-a fost dragoste la prima vedere”

image png
sarah anamaria prodan jpg
cub anamaria prodan png
giselle si tom brady
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
FotoJet (1) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle png
traian basescu 0 jpeg
dica
Ramzan Kadirov FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
claudia patrascanu copii png
Amber Heard FOTO EPA-EFE
FotoJet (1) jpg
6 divort angelina si jolie brad pitt 3 jpg jpeg
1 will smith jpg jpeg
sarah anamaria prodan jpg